Takımının penaltılarla galip gelerek yarı finale yükseldiği Hollanda maçının ardından açıklamalarda bulunan Lionel Messi, konuştuğu sırada gördüğü Beşiktaşlı Wout Weghorst’e yönelik sert sözler sarf etti. Messi, “Ne bakıyorsun aptal, önüne bak” dedi.

Messi sinirlendi: Beşiktaşlı Weghorst'a sert sözler!

Arjantin, dün gece 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek finalinde karşılaştığı Hollanda’yı seri penaltı atışları sonucu 4-3 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Arjantin’in yıldızı Lionel Messi ise mücadele sonrası röportaj verdiği esnada karşılaştığı Beşiktaş'ın golcüsü Wout Weghorst’a sert sözler sarf etti.

Messi’nin maç sonu röportajı verirken, “Ne bakıyorsun aptal, önüne bak” dediği görüldü. Yayın sırasında Messi'nin bu sözleri söylediği kişinin ise Beşiktaşlı Wout Weghorst olduğu sonradan anlaşıldı

Messi sözlerinin devamında ise, "Maçlardan önce konuşan insanları sevmiyorum. Hollanda'nın 19 numaralı (Weghorst) forveti bizim yanımıza gelip kışkırtmaya çalıştı. Hocaları da bize saygısız davrandı" açıklamasını yaptı.

WEGHORST YANIT VERDİ

Normal süresi 2-2 biten maçta Hollanda’nın 2 golünün sahibi olan Wout Weghorst ise maç sonu açıklamalarında Messi'yle el sıkışmak istediğini ancak yıldız oyuncunun kendisine elini vermediğini söyledi.

Weghorst, “Messi konusunda hayal kırıklığına uğradım. Onunla el sıkışmak istedim ama o elini uzatmadı. İspanyolca pek anlamam ama eminim bana çok hoş olmayan sözler söyledi” şeklinde konuştu.