MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın RTÜK'e Devlet Bahçeli'nin konuşmaları için 18 yaş sınırı getirilmesi çağrısına ilişkin konuştu. Babacan'a sert tepki gösteren Büyükataman, "Babacan’a tavsiyemiz "had sınırı"nı bilmesidir" dedi.

MHP’den Ali Babacan'a: Cücük bir yapılanmanın başındaki etkisiz eleman

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Ali Babacan’ın “RTÜK'e Devlet Bahçeli'nin konuşmaları için 18 yaş sınırı getirilmesi” çağrısına yanıt verdi.

Babacan’a “Türkiye'ye kurulan tuzaklara gönüllü taşeronluk yapmak üzere yüzde 100 yabancı sermaye ile imal edilen DEVA isimli particikte genel başkancılık oynayan Ali Babacan; emsalleri ile birlikte mekân tuttuğu çukur seviyeden, Sayın Genel Başkanımıza dil uzatma hadsizliğinde bulunmuştur” sözleriyle sert sözlerle tepki gösteren Büyükataman, “Babacan’a tavsiyemiz "had sınırı"nı bilmesidir” dedi.

Babacan’ın, Bahçeli’ye yönelik, “Devleti esir aldı” şeklindeki ifadelerine de tepki gösteren Büyükataman, “Bir akıl tutulması, şuur noksanlığıdır” ifadesini kullandı.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman’ın açıklamaları şöyle:

mhp-den-bahceli-icin-yas-siniri-isteyen-babacan-a-cucuk-yapilanmanin-basindaki-etkisiz-eleman-809619-1."Türkiye'ye kurulan tuzaklara gönüllü taşeronluk yapmak üzere yüzde 100 yabancı sermaye ile imal edilen DEVA isimli particikte genel başkancılık oynayan Ali Babacan; emsalleri ile birlikte mekân tuttuğu çukur seviyeden, Sayın Genel Başkanımıza dil uzatma hadsizliğinde bulunmuştur.

Ömrünü büyük Türk milletine adayan Sayın Genel Başkan'ımıza yönelik bu hadsizlik ne acıdır ki Türk'ün gücünü yedi düvele gösterdiğimiz müstesna ilimiz Çanakkale'de, dün mağlup ettiklerimizin Türkiye'yi bir müstemleke hâline getirmeye ant içmiş yedek akçesi tarafından yapılmıştır.

‘ETKİSİZ ELEMAN’

Bırakın teşkilatlanmayı; il başkanı bulamayan cücük bir yapılanmanın başındaki etkisiz eleman; milyonlarca oy vereni, Türkiye ile birlikte dünyanın dört bir köşesinde oy vereninden çok daha fazla gönül vereni olan partimizden bahsederken "küçük" kelimesini kullanabilmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti'ne diz çöktürmek için ortaya çıkan, "Açılımın sahibi geliyor" anonsuyla cadde cadde ihanet gezdiren, toplantılarında Türk devletine meydan okuyan bu hadsizin Sayın Genel Başkan'ımıza yönelik “Devleti esir aldı” sözleri bir akıl tutulması, şuur noksanlığıdır.

Milliyetçi Hareket, sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasinin değil gerçek demokrasinin, hak yolunun, hakikat yolunun takipçisidir.

PKK’ya meşruiyet, FETÖ’ye serbestî vermeyi demokrasi zanneden zihniyet, bu temiz topraklardan def olana dek mücadelemiz sürecektir.

Türk çocuğu, Mete'den Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ecdadının yolundadır; yolbaşçısı Sayın Devlet Bahçeli’nin teşvik ve talimatları doğrultusunda büyük ve müreffeh Türkiye’yi inşa etme ülküsüne hızla ilerlemektedir.

Babacan’a tavsiyemiz ise "had sınırı"nı bilmesidir."

BABACAN NE DEMİŞTİ?

İktidara yönelik eleştirilerde bulunan Babacan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son dönemdeki çıkışlarına işaret etmiş, Bahçeli ile ilgili Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na da (RTÜK) çağrıda bulunan Babacan, "Pandemi döneminde çocuklarımız evlerde. Onların edep ve ahlâkını bozacak hakaretlerin yayınlanması çok yanlış. Evde bağırış çağırış dinlemelerini istemiyoruz. Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun lütfen" ifadelerini kullanmıştı.