CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türk Tabipleri Birliği'ne destek ziyaretinde bulunması MHP'yi rahatsız etti. MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Kılıçdaroğlu’nun ziyaretlerine Kandil’le devam edip etmeyeceği, bu görüşmenin Kandil’in siyasi temsilcileriyle seçimden önce yaptığı gibi gizli mi olacağı da ayrıca merak konusudur" dedi.

MHP'den TTB'yi ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na: Kandil'e de gidecek mi?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Sayın İsmet Büyükataman, Türk Tabipleri Birliği'ne (TTB) destek ziyaretinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamalarda bulundu.

"Türk Tabipleri Birliğini ziyarete giden Kılıçdaroğlu’nun yakasına takılan siyah kurdele, kendisini hangi kirli güçlere teslim ettiğinin utanç nişanesi olarak hafızalarda yer edecektir" diyen Büyükataman, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin hekimleri suçlu ilan ettiğini iftira eden Kılıçdaroğlu’nun bu iftirasını ispatlamasını şerefine emanet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Büyükataman açıklamasında şunları söyledi: "Kılıçdaroğlu’nun ziyaretlerine Kandil’le devam edip etmeyeceği, bu görüşmenin Kandil’in siyasi temsilcileriyle seçimden önce yaptığı gibi gizli mi olacağı da ayrıca merak konusudur."

KILIÇDAROĞLU TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Kapatılsın” diyerek hedef aldığı Türk Tabipleri Birliği'ni ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin açıklamalarına tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu açıklamasında şunları söyledi: "Onlar gereğini yapıyor. Suç işlemiyorlar tam tersine aldıkları kararlarla halkın sağlığını tehlikeye atan yöneticileri uyarıyorlar. Sağlık çalışanları günün 24 saatinde çalışıyor. Hangi politikacı günün 24 saati çalışıyor? ‘Türk Tabipleri Birliği’nin kapatılması lazım.’ Niçin? Gerçekler acıdır. Bütün sağlık çalışanlarına bu ülkenin sade bir vatandaşı olarak yürekten teşekkür ediyorum. Sizlere minnet borçluyuz” dedi. Kılıçdaroğlu, Bahçeli’nin söylemine ise “COVİD 19 ile mücadele edenler terörist oluyor değil mi? Hayatımda duyduğum en saçma söz."