Silivri'nin MHP'li Belediye Başkanı ve İBB MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz'ın 2015’deki sözleri ortaya çıktı: “17-25 Aralık’ta çaldıkları paraları bir türlü sıfırlayamayanlar… Hazır olun, sizi sıfırlamaya geliyoruz, sizi sıfırlayacağız”

MHP’li Başkan, AKP’lilere “Sizi sıfırlayacağız” demiş

HABER MERKEZİ

Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’ndan İstanbul Silivri’ye belediye başkanı seçilen MHP’li Volkan Yılmaz’ın 2015 genel seçimleri sırasında “17-25 Aralık’ta çaldığı paraları sıfırlayamayanlar sizi sıfırlamaya geliyoruz” şeklinde konuşma yaptığı ortaya çıktı.

Aynı zamanda İBB MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz’ın sosyal medya sitesi Facebook’ta paylaşılan 2015 yılında yaptığı konuşma dikkat çekti.

2015 yılında paylaşılan bir videoda İstanbul Silivri Belediye Başkanı MHP’li Volkan Yılmaz’ın şu ifadeleri dikkat çekti:

“Bir kez daha söylüyoruz. Bu memleketi parsel parsel satanlar, seçimler yaklaştığında da milliyetçilik ayağına yatanlar, 17-25 Aralık’ta çaldıkları paraları bir türlü sıfırlayamayanlar… Hazır olun, sizi sıfırlamaya geliyoruz, sizi sıfırlayacağız. Sözümüz devlet sözü.”