Ordu'nun Çamaş ilçesinde bir caminin içerisinde MHP'li Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası ve AKP Milletvekili Aday Adayı Yasin Bölükbaş seçim propagandası yaptı. Dışarıdan masa ve sandalye getirilerek etkinlik düzenlenen camide siyasiler seçim öncesi vaatlerde bulundu.

MHP'li Belediye Başkanı ve AKP Aday Adayı'ndan, camide seçim etkinliği

Onur DURMUŞ

14 Mayıs 2023 cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri yaklaşırken milletvekili aday adayları da propaganda faaliyetlerinde bulunuyor. 26 Mart akşamı Ordu'nun Çamaş ilçesinde bulunan bir caminin içerisinde ise sofra kurularak Cumhur İttifakı'na destek çağrısı yapıldı.

Ordu'nun Çamaş İlçesi'nde MHP'li Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası ve AKP İlçe Başkanı Bilal Şen cami içerisinde toplantı düzenledi.

Ordu Çamaş Danışman Mahallesi'ndeki caminin içerisinde sofra kuran MHP'li Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, gelen kişilereden AKP aday adayları için oy istedi.

mhp-li-belediye-baskani-camide-secim-toplantisi-yapti-1142876-1.

AKP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yasin Bölükbaş ve AKP Çamaş ilçe teşkilatı üyelerinin de katıldığı etkinlikte seçim vaatlerinde bulunuldu. Aday Adayı Bölükbaş, konuşma yaparak projelerinden bahsetti.

Caminin içerisinde namaz kılınan alana masa ve sandalyelerin koyulduğu görüntülerde misafirlere pasta ve çay ikramlarında bulunuldu.

Söz konusu etkinlike ilgilli BirGün'e konuşan Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, "Burası bizim mahallemizde bulunan eski bir camiydi ve biz burayı bir süredir etkinlik alanı olarak kullanıyoruz. Cami cemaati toplantılarını burada gerçekleştiriyor" dedi.

Çekilen görüntülerde ise camilerin iç bölümlerinde yer alan mihrab, minber ve kürsü gibi bölümlerin yer aldığı görülüyor.

Yerel kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre ise; caminin mescit olarak kullanıldığı ve caminin içerisinde zaman zaman dini etkinlikler düzenlendiği belirtildi.