MHP'li Silivri Belediyesi İstanbul'un ilk harem-selamlık plajını açmaya hazırlanıyor. MHP'li Belediye Başkanı Volkan Yılmaz geçen ay yaptığı açıklamada da kadınlar plajının ihtiyaç olduğunu öne sürerek İBB'ye yönelik, "Plajlara gelip bir müdahalede bulunursanız sonuçlarına katlanırsınız" dedi.

MHP'li belediye İstanbul'un ilk harem-selamlık plajını açıyor!

İsmail ARI

Son yerel seçimlerden CHP'den MHP'ye geçen İstanbul'daki Silivri Belediyesi harem-selamlık plaj açmaya hazırlanıyor.

MHP'li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz önceki günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çalışmalarda sona gelindiğini açıklayarak, "Silivri Belediyesi Kadınlar Plajı projemizde devam eden çalışmalarımızda sona geldik. Kısa süre içerisinde değerli hanımefendilerin hizmetine açıyoruz" dedi.

HAREM-SELAMLIK PLAJ İHTİYAÇMIŞ

14 Haziran'da İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde konuşan MHP'li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz; İstanbul'da kadınlar plajının bir ihtiyaç olduğunu iddia etti.

'SONUÇLARINA KATLANIRSINIZ'

“Silivri Belediyesi olarak Silivri’nin Kumluk mevkiinde ve Selimpaşa’da halk plajı yapacağımızı bu mecliste duyurduk. İstanbul’da olmayan ancak çok ihtiyaç duyulan kadınlar plajının da yerini Selimpaşa’da belirledik" İfadelerini kullanan MHP'li, sözlerine şöyle devam etti:

"Plaj yapacağım alan Milli Emlak’a ait bir alan, dolayısıyla burada İBB’nin bir inisiyatif kullanma hakkı yok. Plajlar için ruhsat verme yetkisi İl Kültür Müdürlüğü’nün. O zaman İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak siz niye beni rahatsız ediyorsunuz. Oraya plaj yapmayın, oraya büfe koymayın, oraya şezlong kurmayın demenizin sebebi ne? Bakın buradan söylüyorum. Bir kadınlar plajı, bir de halk plajı Silivri’ye yapılacak. Umarım İBB olarak oraya bir zabıta yollamazsınız. Görevi yok, yetkisi yok. Yetkisiz bir şekilde Silivri Belediyesi’nin yapmış olduğu plajlara gelip bir müdahalede bulunursanız sonuçlarına katlanırsınız."

mhp-li-belediye-istanbul-un-ilk-harem-selamlik-plajini-aciyor-1038652-1.

mhp-li-belediye-istanbul-un-ilk-harem-selamlik-plajini-aciyor-1038653-1.