MHP'li Haberal'ın 'ayyaş' dediği Yiğit Bulut'tan geri adım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tedavi gördüğü Başkent Hastanesi’nin kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal’ı hedef alan Yiğit Bulut, MHP'li Erkan Haberal'ın tepkisi üzerine paylaşımlarını sildi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, kişisel Twitter hesabında Bahçeli’nin tedavi gördüğü Başkent Hastanesi’nin kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal’ı yönelik, "Bülent Ecevit’i de ona teslim etmişlerdi, Eğer Sayın Bahçeli hala oradaysa acilen başka hastaneye nakil edilmeli" demişti.

Medyaradar'da yer alan habere göre, Yiğit Bulut’a paylaşımları sonrasında MHP’den sert tepki geldi. MHP Milletvekili Erkan Haberal da tepki gösterenler arasındaydı.

Erkan Haberal, Yiğit Bulut’a “Sarhoş, ayyaş senin ne olduğunu bilmeyen mi var" dedi.

mhp-li-haberal-in-ayyas-dedigi-yigit-bulut-tan-geri-adim-634238-1.

Yiğit Bulut tepkiler üzerine Twitter hesabından Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin mesajlarının tamamını sildi.

YİĞİT BULUT'TAN AÇIKLAMA

Yiğit Bulut, paylaşımlarını silmesine ilişkin açıklama yaptı. Bulut, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın “bunların silinmesi daha doğru olur” demesi üzerine sildiğini açıkladı.

Bulut, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Değerli Ağabeyim çok sevdiğim ve Saydığım MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın “bunların silinmesi daha doğru olur” demesidir. Bugün görüştüğüm birçok isim de aynı fikri ifade etmiştir. Şahıslar arasında polemik olabilir ama bunu kötü ifadeler ile çarpıtarak genele yaymaya Çalışan kötü niyetlilere izin vermemek gerekir. 1999 yılından bugüne tanımaktan şeref duyduğum, geçmişte uzun mesai yapma onuruna eriştiğim Sayın Bahçeli’nin bu Millet için değeri her türlü tartışmanın üstündedir. KENDİSİNE TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYOR SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."