UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Fenerbahçe, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e uzatma bölümü sonunda 2-1 yenildi. Karşılaşmada Kiev'in ilk golünden sonra Fenerbahçe taraftarı Vladimir Putin'e tezahürat yaptı. Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Her şey planımız dahilindeydi, işledi ve kazandık. Ama taraftarları hesaba katamamışız. Böylesi tezahüratlar beklemezdim, yazık" ifadelerini kullandı.

Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe taraftarının 'Vladimir Putin' tezahüratına tepki

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe taraftarının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e tezahürat yapmasına tepki gösterdi. Lucescu, "Böylesi tezahüratlar beklemezdim, yazık" ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda 0-0'ın rövanşında konuk ettiği Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e uzatma bölümü sonunda 2-1 yenilen Fenerbahçe, kupaya veda etti.

Karşılaşmanın 57. dakikasında Buyalskiy'nin golüyle Kiev 1-0 öne geçti. Golden sonra Fenerbahçe taraftarı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e tezahürat yaptı.

Tezahürat karşılaşmanın ardından sosyal medyada gündem olurken, Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu tepki gösterdi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılmayan Lucescu, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: "Sizlere soruyorum kaç tane faul yaptığımızı yine saydınız mı? Her şey planımız dahilindeydi, işledi ve kazandık. Ama taraftarları hesaba katamamışız. Böylesi tezahüratlar beklemezdim, yazık."