Mitte, Ekim’e elektronik müziğin dehalarıyla veda ediyor

İsmini birebir olarak Berlin’in, eğlence ve kültür – sanat anlamında en hit bölgesinden alan, İstanbul’un popüler semti Karaköy’de yoğun ilgi gören Mitte, sezonu hem mimaride hem menüde hem de eğlence anlayışını tamamen yenileyerek karşılıyor.

Kaliteli müzik ve eğlenceyi tek bir çatı altında sunan yeni Mitte, Sonbahar – Kış döneminde ağırlayacağı dünyaca ünlü sürpriz isimlerle adından sıkça söz ettirecek!

Sezon boyunca “kaliteli müzik, kaliteli eğlence” felsefesiyle seçkin bir etkinlik takvimi sunan Mitte, 25 Ekim Perşembe akşamı hayatını Amsterdam’a taşıdıktan sonra adını dünyaya duyuran Fransız DJ& Yapımcı Maga’yı ağırlıyor. Kendine has minimal, melodik ve organik bir atmosferde yüksek enerjili ritimler sunan Maga, 2018 Ibiza DJ Ödülleri’ne aday gösterilerek başarısını zirveye taşıdı. Dünya turnesi boyunca bulunduğu her ülkede uzun süre dillerden düşmeyecek performanslara imzasını atan Maga, hafta içi rutininde ezberleri Mitte’de bozacak.

26 Ekim Cuma akşamı ise Hollanda’da küçük yaşlarda müzik stiliyle dikkatleri üzerine çeken ve Sasha, Joris Voorn, Guy J, Kölsch ve Deadmau5 gibi isimlerin desteğiyle adını dünyaya duyuran Budakid, Mitte misafirlerine ayrıcalıklı bir atmosfer sunacak. Müzisyen bir ailede davul çalarak müzik hayatına başlayan, Joris Voorn, Stimming, Trentemøller, Radiohead ve Caribou’ya duyduğu hayranlıkla ritim duygusunu geliştiren deep house müziğin genç yıldızı Budakid, 26 Ekim Cuma akşamı Mitte misafirlerini günün ilk ışıklarına kadar ritmik müziklerle selamlayacak.