Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, 11. Doğa ve Uçurtma Şenliği’ni Aziz Nesin Vakfı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, İstanbul Vakfı, Uçurtma Atölyesi, TAKSAV’ın katılımıyla düzenledi.

MMO İstanbul, 11. Doğa ve Uçurtma Şenliği’ni düzenledi

Makina Mühendisleri Odası (MMO) İstanbul Şubesi, bu yıl 11’incisi düzenlediği Doğa ve Uçurtma Şenliği’ni MMO Serkan Çiteli Korusu'nda gerçekleştirdi.

Şenliğe Aziz Nesin Vakfı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, İstanbul Vakfı, Uçurtma Atölyesi, TAKSAV gibi kurumlar katıldı.

MMO İstanbul Şubesi’nin etkinliğe ilişkin açıklamasında şunlar kaydedildi:

“Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, 2011 yılında Büyükçekmece Göl Havzasında bulunan bir arazinin ağaçlandırma yetkisini aldık. Üyelerimizle birlikte yüzlerce ağaç diktiğimiz bu alanda her sene Doğa ve Uçurtma Şenliği düzenliyoruz.

2021 yılında vefat eden, Korumuz için büyük emek veren eski çalışma arkadaşımız ve yönetim kurulu üyemiz Serkan Çiteli’nin anısına Korumuzun adı MMO Serkan Çiteli Korusu olarak düzenlenmiştir.

Bu yıl 11.sini düzenlediğimiz Doğa ve Uçurtma Şenliğimizi 2 Ekim Pazar günü saat 11.00-18.00 arası MMO Serkan Çiteli Korusu'nda gerçekleştirdik.

Şenliğimizi üyelerimiz ve aileleri ile birlikte Aziz Nesin Vakfı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, İstanbul Vakfı, Uçurtma Atölyesi, TAKSAV ın katılımlarıyla gerçekleştirdik.”

mmo-istanbul-11-doga-ve-ucurtma-senligi-ni-duzenledi-1070495-1.mmo-istanbul-11-doga-ve-ucurtma-senligi-ni-duzenledi-1070496-1.mmo-istanbul-11-doga-ve-ucurtma-senligi-ni-duzenledi-1070497-1.