Mobilet'in yeni projesi: Biletin Benden

Çık Dışarıya” sloganıyla herkesi hayatı keşfetmeye çağıran Mobilet, “Biletin Benden” projesini hayata geçiriyor.

6 Temmuz 2018 yani bugünden itibaren Mobilet üyeleri, toplumda fırsat eşitliği yaratan; kültürel, eğitimsel ve sosyal gelişimi destekleyen programlar oluşturan sivil toplum kuruluşları aracığıyla bilet hediye edebilecek. Üstelik, Beyoğlu Sineması'nın sinema biletleri de bu proje kapsamında hediye edilebiliyor.

Sosyal keşif, planlama ve paylaşım sağlayan mobil bilet platformu Mobilet; üyeler, etkinlik düzenleyenler ve sivil toplum kuruluşları arasında bir köprü görevi üstlenerek kültürel ve sosyal deneyimlerle bireylerin ufkunu genişletmeyi ve yaşamlarını zenginleştirmeyi hedefliyor.

Biletin Benden projesi, Mobilet ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının (STK) işbirliği ile kültürel etkinliklere katılma imkânı bulamayan kişilerin sosyal kültürel hayata katılımını artırma amacıyla başlatılmıştır.

Biletin Benden Projesi kapsamına giren etkinliklerde, üyeler Mobilet’in anlaşmalı olduğu STK’lardan birini seçerek, istedikleri kuruluşa bilet transfer edebiliyor. Üyeler tarafından transfer edilmek istenen biletler seçilerek, ilgili STK adına açılan hesaba doğrudan aktarılabilmekte. Mobilet, bilet hediye etmek isteyen tüm kullanıcılar için aracı platform olarak yer aldığı projeye Habitat Derneği ve Toplum Gönüllüleri Vakfı iş birlikleriyle başlamış olup, ilerleyen zamanda STK portföyünü genişletmeyi amaçlıyor.

Biletin Benden Nasıl Kullanılır?

• E-mail adresi ya da Facebook hesabınızla Mobilet’e üye olun.
• Biletin Benden kapsamında olan etkinliklerden birini seçin ve aktarmak üzere bilet satın alın.
• Satın alma işleminden sonra Mobilet Cüzdan’ınızda bulunan biletinizi “Biletin Benden” linkini tıklayarak dilediğiniz STK’yı seçerek transfer edin.
• Etkinlik tarihinden 24 saat önceye kadar dilediğiniz sayıda bilet transfer edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.filmloverss.com/mobiletten-yeni-bir-proje-geliyor-biletin-benden/