Model Deniz Sarı ve bir arkadaşı, Beşiktaş'a gitmek üzere bindikleri takside, taksici Fikret S. tarafından rehin alındıklarını ifade etti. Fikret S.'den şikayetçi olan Sarı ve arkadaşı, çevredeki sürücüler tarafından kurtarıldıklarını söyledi.

Model Deniz Sarı taksiciyi şikayet etti: 'Şoför rehin aldı' iddiası

Model Deniz Sarı ve Sıla Özer isimli arkadaşı, 2 Ekim günü Beşiktaş'tan Dikilitaş'a gitmek üzere Fikret S. isimli taksicinin kullandığı taksiye bindi.

Sabah'ın haberine göre Fikret S., 'kısa mesafe' gerekçesiyle Sarı ve Özer'i Dikilitaş parkının yakınlarında araçtan indirmek istedi. Sarı ve Özer'in evlerine gitmek istediklerini söylemesi üzerine Fikret S., "Beni ara sokaklara sokmayın" dedi.

Taksici daha sonra "Sizi Mecidiyeköy'e kadar götüreyim de görün siz" diyerek hızla ilerledi. Araç içinde bağıran Sarı ve Özer'e çevredeki sürücüler yardım etti. Sarı, çevredekilere Fikret S.'nin alkollü olduğunu söyledi. Fikret S. ise çevredekilere Sarı ve Özer'in kendisine para vermediğini söyledi. Sarı taksi ücretini ödeyip polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Kimliğinin tespit edilmesi üzerine Fikret S. olay sırasında alkollü olmadığını söyleyerek "Beni tehdit etmeye başladılar. Hayatını karartacağız. Ben ilerlemeye devam ettim. Parayı yüzüme fırlatıp indiler. Ben suçsuzum" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.