mor ve ötesi solisti Harun Tekin, İnönü Stadı konserine ilişkin, "Biz 28 Mayıs akşamı İnönü stadında 35 bin kişi ile birlikte şarkı söyledik. Ve bu çok zor bir şeydi. Size ne kadar zor olduğunu anlatmamıza imkan yok. Neler yaşadığımızı belki birkaç sene sonra rahat rahat anlatabiliriz" dedi.

mor ve ötesi'nden 'İnönü Stadı konseri' açıklaması
Fotoğraf: İHA

Türkiye'nin önde gelen rock gruplarından mor ve ötesi, Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi.

‘Aşk İçinde’, ‘Araf’, Cambaz’ ‘Küçük Sevgilim’, Bir Derdim Var’ gibi şarkılarını Bursalılar için seslendirten grup, Bursalılardan beğeni topladı.

Şarkı aralarında seyirciler ile sohbet eden grubun solisti Harun Tekin; “Bugün bir kutlamamız var. İlerleyen zamanlarda bunu sizinle paylaşacağız” dedi.

İHA'nın aktardığına göre, konserin sonlarına doğru Tekin, İnönü Stadı konserine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fotoğraf: İHAFotoğraf: İHA

“Biz 10 gündür aslında kutlamamız gereken, birbirimize sarılmamız gereken bir şey yaşamış olduğumuzu unutmuş bir şekilde geziyorduk" diyen Tekin, "Biz 28 Mayıs akşamı İnönü stadında 35 bin kişi ile birlikte şarkı söyledik. Ve bu çok zor bir şeydi. Size ne kadar zor olduğunu anlatmamıza imkan yok. Neler yaşadığımızı belki birkaç sene sonra rahat rahat anlatabiliriz" ifadelerini kullandı.

Tekin, şöyle devam etti: "O kadar zor ve stresli bir şeydi. Ve onun arkasından biz birbirimize sarılamadık bile, indikten sonra kutlayamadık hiçbir şeyi. Biz o konseri burada sizinle kutlayabildik. Bursa'dan önce Trabzon’da, Ordu’da, Samsun’da çok güzel günler geçirdik ama orada hala üzerimizde o yük, o stres vardı. Sanki 27 yıl boyunca sadece kendi istediği müziği yapmış bir grup bu yaptığından mutlu olamazmış gibi bir hissi az da olsa hissettiğimiz anlar oldu."