mor ve ötesi'nin İnönü Stadı'nda 35 bin kişiye verdiği konserin filmi ‘Tamiri Mümkün’ün galası yapıldı. Harun Tekin, grubun mümkün olan her yolla umudu büyütmeye çalıştığını söyledi. Galada konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu salondaki herkesin bir derdi var, ama dertlerin de tamiri mümkün" ifadelerini kullandı.

mor ve ötesi'nin 'Tamiri Mümkün' konser filminin galası gerçekleşti

mor ve ötesi’nin konser filmi ‘Tamiri Mümkün’ün galası, Kadıköy’deki tarihi Süreyya Operası’nda gerçekleşti.

Grubun Beşiktaş İnönü Stadı’nda verdiği ve 35 bin kişiye verdiği konserin Recep Yılmaz imzalı filmi ilk kez izleyiciyle buluşurken galaya kültür sanat camiasından pek çok ismin yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kadıköy Belediye başkanı Şerdil Dara Odabaşı da katıldı.

İzleyicilerin şarkılara sesleriyle ve alkışlarıyla eşlik ettikleri gece, filmle konser deneyimlerini bir araya getirdi.

mor-ve-otesi-nin-tamir-mumkun-konser-filminin-galasi-gerceklesti-1112779-1.

Gösterim öncesi yapılan konuşmalarda Kerem Kabadayı grubun Kadıköy’le ilişkisine değinirken Burak Güven Süreyya sinemasının anne ve babasının evlendiği yer olduğunu, Harun Tekin ise grubun mümkün olan her yolla umudu büyütmeye çalıştığını söyledi.

Filmden önce kısa bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da “Bu salondaki herkesin bir derdi var, ama dertlerin de tamiri mümkün" dedi.

mor-ve-otesi-nin-tamir-mumkun-konser-filminin-galasi-gerceklesti-1112780-1.

13 Ocak Cuma günü 42 kentte 162 salonda vizyona girecek olan ‘Tamiri Mümkün’ün biletleri ön satışa açıldı. Grubun çeşitli illerdeki gösterimlere katılması planlanıyor.