İzmir'in Buca ilçesinde bir restoranın önündeki motosikleti çalan M.B. kendisini takip eden kuryeyi bıçakladı. Kaçmaya devam eden hırsız, bu kez iş yeri sahibinin kullandığı otomobille çarpışıp motosikletle yol kenarındaki bir eve savruldu. Tuğlaları kırılarak duvarında delik oluşan evde yaralanan olmazken, M.B. hayatını kaybetti. Takla atan otomobildeki iş yeri sahibi ile bıçaklanan kurye ise yaralandı.

Motosikleti çalıp kuryeyi bıçaklayan kişi, kaçarken kazada hayatını kaybetti

İzmir'de bir restoranın önündeki motoksileti çalan M.B. isimli kişi, kendisini takip eden kuryeyi bıçakladıktan sonra kaçtığı sırada, yine kendisini takip eden iş yeri sahibinin otomobiline çarpıp geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde Buca'da meydana gelen olaya göre, M.B. bir restoranın önündeki motosikleti çalarak kaçtı. Motosikletin çalındığını gören kurye Hamdullah K. motosikletle, iş yeri sahibi Fatih Y. ise otomobille hırsızı takip etmeye başladı. Şüpheliyi yakalayan kurye Hamdullah K., arbede sırasında M.B'nin savurduğu bıçakla ayağından yaralandı.

Şüpheli tekrar motosiklete binip kaçmaya çalışırken bu sırada iş yeri sahibi Fatih Y.'nin kullandığı araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet yol kenarındaki evin duvarındaki bazı tuğlaları parçaladı ve bir delik oluşturdu.

Çarpma nedeniyle evde oturanlardan yaralanan olmadı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, ağır yaralı olarak Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılan M.B. hayatını kaybetti.

Takla atan otomobildeki iş yeri sahibi ile bıçakla yaralanan kuryenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

"BOMBA PATLADI SANDIK"

Bu arada kaza sırasında savrulan motosikletin çarpması sonucu duvarı yıkılan evin sahibi İrfan Onat, büyük korku yaşadıklarını söyledi. Olayı anlatırken bomba patladığını zannettiğini ifade eden Onat, "Akşam işten eve geldim, koltuğa uzanmıştım. Çocuğum da karşı koltukta telefonla oynuyordu. O sırada bir gürültü geldi, ben bomba patladı sandım. Çocuğumun fırladığını gördüm, kafamın yanına tuğla parçaları geldi. Ben o esnada çocuğumu yerden kaldırdım. Baktım herhangi bir şey olmayınca delikten dışarıya çıktım. Bir baktım motosiklet var, yerde takla atan bir araç var. Aracın içerisindeki camı kırarak olay yerinden kaçtı. Mahalleli sokağa döküldü, polisler geldi." dedi.

(ANKA-DHA)