Mourinho, oyuncularına  Bayern Münih'e 7-2 yenildikleri maça dair hiçbir görüntü izletmediğini söyledi. Portekizli teknik direktör, "O maça dair tüm görüntüleri yasakladım. Oyuncularıma tek bir kare bile göstermedim. Asla" dedi.

Mourinho'dan futbolcularına 'Bayern Münih' yasağı

Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho oyuncularına Bayern Münih'e 7-2 yenildikleri maça dair ne video izlettiğini ne de fotoğraf gösterdiğini açıkladı.

Kuzey Londra ekibi ekim ayında Bayern'e kendi evinde farklı kaybederken o maç Mauricio Pochettino için sonun başlangıcı olmuştu.

Goal Türkiye'nin aktardığı habere göre Pochettino'nun ardından göreve getirilen Mourinho, futbolcularından o maçı unutmalarını istiyor.

Bayern'le deplasmanda oynayacakları maç öncesinde konuşan Portekizli teknik direktör, "O maça dair tüm görüntüleri yasakladım. Ben birkaç defa izledim, yardımcılarım da izlediler. O maçın en ince detayına kadar indik ama oyuncularıma tek bir kare bile göstermedim. Asla" ifadelerini kullandı.

Bayern Münih - Tottenham maçı 11 Aralık Çarşamba akşamı TSİ 23:00'te başlayacak. Alman ekibinin liderliği, İngiliz ekibinin ise ikinciliği garanti.