Jose Mourinho, UEFA'nın 2 yıl Avrupa kupalarından men ettiği Manchester City ile ilgili esprili bir yanıt vererek, "Bu konuda derin analiz yaptığımda 2018 yılında ikinci olan takımın şampiyon olup olamayacağını sormalıyım, evet mi, hayır mı? Bu ilginç olurdu" dedi

Mourinho'dan Manchester City'ye verilen men cezasına esprili yanıt

Mourinho, Aston Villa'yı 3-2 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından kendisine sorulan Manchester City'e verilen ceza ile ilgili görüşlerinde 2018 yılında 2. olan United ile kazandığı lig pozisyonunun şampiyonluğa dönüşüp dönüşmeyeceğini beklediğini belirtti.

Sporx'in aktardığına göre Mourinho, şunları söyledi: "Bu konuda derin analiz yaptığımda 2018 yılında ikinci olan takımın şampiyon olup olamayacağını sormalıyım, evet mi, hayır mı? Bu ilginç olurdu. Şaka bir yana gelişmeleri bekliyorum."

City'nin aldığı ceza nedeniyle Manchester ekibinin ilk 4'te kalması halinde 5. takımın Şampiyonlar Ligi'ne gitme ihtimaline ilişkin yorumunda Mourinho, "Lig sonuna kadar bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. En fazla puanı toplamaya çalışacağız ve sezon sonunda nerede olduğumuzu hep birlikte göreceğiz" dedi.