Tottenham Hotspur Teknik Direktörü Jose Mourinho ve 3 futbolcu, koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uymayarak bir parkta antrenman yaptı. Görüntüler İngiltere'de tepki çekti. Mourinho yaptığı açıklamada, hata yaptığını kabul etti

Mourinho ve futbolcular sosyal mesafe kuralına uymadı, antrenman yaptı

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'da Teknik Direktör Jose Mourinho'nun bir parkta 3 futbolcu ile antrenman yaptığı görüntüleri ortaya çıktı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uymayan futbolcular yan yana çalışırken, bu hareketleri tepki çekti.

Dünyayı etkisine alan korona virüs salgınından dolayı liglerin ertelenmesiyle futbolcular bireysel antrenmanlarını yapmaya çalışıyor. Bu kapsamda İngiltere'de farklı bir olay yaşandı. İngiliz medyasında yer alan haberde, Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun bir parkta futbolculardan Davinson Sanchez, Ryan Sessegnon ve Tanguy Ndombele ile antrenman yaptığı ortaya çıktı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında özellikle vurgu yapılan konu olan sosyal mesafeye uymayan futbolcuların yan yana antrenman yapması tepki çekti.

Başka bir videoda ise diğer bir Tottenhamlı futbolcu Serge Aurier'in arkadaşıyla yan yana koştuğu görüldü.

MOURİNHO'DAN AÇIKLAMA

Tottenham'ın Teknik Direktörü Jose Mourinho, koronavirüs tedbirlerine uymayıp futbolcuları ile parkta antrenman yaptığı görüntülerin yayılmasının ardından bunun bir hata olduğunu kabul etti.

İngiliz basınına konuşan Mourinho, davranışlarının devlet protokolü ile uyumlu olmadığını söyleyerek, herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ve hükümet tavsiyelerine uymaları gerektiğini vurguladı.

(İHA)