Muammer Güler 'felç' iddiasına yanıt verdi: Arkasındaki niyetleri bilmiyor değilim

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında adı geçen AKP Mardin Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in kısmı felç geçirdiği için hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Haberin yayılmasının ardından iddiaların yalanlayan Güler, durumu televizyondan öğrendiğini belirterek "İsmimiz üzerinden spekülasyonlar sürdürülmeye yönelik bu söylentiler" dedi.

Hürriyet'e konuşan Güler, "Sağlığım çok yerinde. Bir haftadır Mardin'deyim ve seçim çalışması yapıyorum. Birazdan da Kızıltepe'ye geçeceğim. Nereden çıkıyor bu söylentiler? Birileri ismim üzerinden spekülasyonları sürdürmeye çalışıyor" diye konuştu.

'NEREDEN ÇIKIYOR BUNLAR?'
Güler, şu ifadeleri kullandı; "Bir internet sitesinde saçma sapan bu haber çıkmış. Nereden çıkıyor, insanların sağlığı üzerinden böyle şeyler yapılır mı? Benim çocuklarım var, akrabalarım var. İnsan sağlığı üzerinden olmayan birşey çıkarılır mı? Hangi amaçla yapılıyor? Aslında bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Arkasındaki niyetleri bilmiyor değilim. İsmimiz üzerinden spekülasyonlar sürdürülmeye yönelik bu söylentiler. Çoluğumuz çocuğumuz, akrabalarımız telaşa kapılıp aradılar."