Muğla’nın Seydikemer ilçesinde arı kovanı yüklü kamyonla otomobil çarpıştı. Aralarında ANAP'tan 1999-2000 yıllarında Altınyayla belediye başkanlığı yapan Süleyman Kılınç ile DYP'den Altınyayla belediye başkanlığı yapan Mevlüt Şimşek'in de bulunduğu kazada 5 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.

Muğla'da arı yüklü kamyon ve otomobil çarpıştı: 5 ölü, 3 yaralı
Fotoğraf: İHA

Fethiye-Antalya karayolu Dont mevkiinde meydana gelen kazada Süleyman Sazboğaz idaresindeki kamyon, sürücüsü henüz tespit edilemeyen otomobille çarpıştı.

Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezinde yardım istemesi üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, arıcı kıyafeti giyen ekipler tarafından ilk müdahalelerinin ardından Fethiye ilçesindeki hastanelere sevk edildi.

Aralarında ANAP'tan 1999-2000 yıllarında Altınyayla belediye başkanlığı yapan Süleyman Kılınç'ın, 1994-1999 yıllarında DYP'den Altınyayla belediye başkanlığı yapan Mevlüt Şimşek'in, Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenan Demirayak'ın ve Ünal Karapınar'ın bulunduğu kazada 5 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kazada kamyon şoförü Süleyman Sazboğaz ile yanındaki Yunus Sazboğaz ile Adnan Zeybek ise yaralandı. Çevredeki hastanelere kaldırılan 3 yaralıdan Sazboğaz da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 5 kişinin cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Yaralıların ise hastanedeki tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA-DHA