Muğla’nın Milas ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 2 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılardan 23’ünün Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi’nde, 6’sının Milas’taki özel bir hastanede 11’inin de Yatağan Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Yaralı yolcular ambulanslarla çevre hastanelere taşındı. Yaralılardan 3’ünün sağlık […]

Muğla’da Metro otobüsü devrildi: 2 ölü, 3’ü ağır 13 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 2 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Yaralılardan 23’ünün Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi’nde, 6’sının Milas’taki özel bir hastanede 11’inin de Yatağan Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Yaralı yolcular ambulanslarla çevre hastanelere taşındı. Yaralılardan 3’ünün sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kontrolden çıkıp istinat duvarına çarptıktan sonra devrilen yolcu otobüsünde ölen 2 kişinin de kimlikleri belli oldu. Ölenlerin otobüs şoförü Yılmaz Alık ile kırılan camdan fırlayan yolculardan Ersin Aksoy olduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle, trafiğe kapanan karayolu, otobüsün vinç yardımıyla kaldırılmasının ardından yaklaşık 2 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.