Muğla’da mısır satışı yapan Mustafa Akçaal ile oğlu Bahadır Akçaal, tezgahları önünde kavga ettikleri kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Oğul Bahadır Akçaal hayatını kaybederken, baba Mustafa Akçaal yaralandı. Olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Muğla'da mısır satan baba ve oğluna silahlı saldırı: 1 kişi yaşamını yitirdi
Fotoğraf: AA

Muğla’da mısır satışı yapan Mustafa Akçaal ile oğlu Bahadır Akçaal, tezgahları önünde kavga ettikleri kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Oğul Bahadır Akçaal hayatını kaybederken baba ve olay sırasında orda bulunan Ramazan Takar yaralandı.

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, mısır satışı yapan 50 yaşındaki Mustafa Akçaal ve 21 yaşındaki Bahadır Akçaal tezgahları önünde tartıştığı kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırıya uğradı.

Silah seslerini duyan çevredekiler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

21 YAŞINDAKİ OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Mustafa ve Bahadır Akçaal ile yanlarındaki Ramazan Takar yaralandı. Bahadır Akçaal'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden Bahadır Akçaal’ın cansız bedeni de savcılık incelemesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ailenin yakınları olay yerinde büyük üzüntü yaşadı. Olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için jandarma ekipleri çok yönlü çalışma başlattı.

İHA-AA