Muğla Menteşe Belediyesi, yarın saat 11.00 - 15.00 arası sokağa çıkacak olan çocuklar için parklarda dezenfeksiyon çalışması yürüttü

Muğla'da parklar çocuklar için hazırlanıyor

BİRGÜN İZMİR

Muğla'da yarın saat 11.00 - 15.00 arası sokağa çıkacak olan 14 yaş altı çocuklar için parklar, oyun grupları, meydanlar ve yürüyüş yolları Menteşe Belediyesi ekiplerince dezenfeksiyon ediliyor, yeşil alanlardaki otlar temizleniyor.

Menteşe Belediye ekipleri yarın sokağa çıkacak 14 yaş altı çocuklar için kentteki tüm parklarda dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarına başladı.

Başkan Gümüş dezenfeksiyon ve temizlik çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeyle 13 Mayıs Çarşamba günü ( yarın) saat 11.00 ile 15.00 arasında 0-14 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler sokağa çıkabilecek. Çocuklarımızın gençlerimizin olası virüs tehdidinden arındırılmış park, bahçe ve yeşil alanlarda oyunlarını oynayabilmeleri için büyük bir titizlikle dezenfeksiyon çalışması başlattık. Ekiplerimiz park ve yeşil alanlarımızı zaten periyodik olarak dezenfekte ediyorlardı.

parklar-cocuklar-icin-hazirlaniyor-730509-1.

Bugünkü çalışmamızda yeşil alanlarımızdaki otlar temizlenirken, parklardaki oturma grupları da dezenfekte ediliyor. Halkımızın, çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Onların yarın güvenli bir şekilde güzel vakit geçirebilmeleri için çalışıyoruz. Çocuklarımızdan ve ebeveynlerimizden ricamız ülke genelinde alınan sağlık önlemlerine ve sosyal mesafe kurallarına uymaları. Biz Menteşe Belediyesi olarak bu süreçte halkımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Menteşe’de çocuk oyun grubu bulunan 117 park belediye ekiplerince dezenfeksiyon edilirken, yeşil alanlardaki otlarda temizlenerek çocuklar için hazırlanıyor.