Muharrem İnce: Bu düpedüz CHP Genel Merkezi'nde tasarlanmış bir tezgahtır

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın Saray’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü iddia ettiği Muharrem İnce, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Ahmet Hakan’a konuştu. Muharrem İnce, “Bu düpedüz Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde tasarlanmış bir oyundur, bir tezgâhtır. Bu tezgâhın figüranlığını yapmak da 80 yaşında torununu düşünmek yerine günlük çıkarını düşünen bir gazeteciye kalmıştır” dedi.

İnce, “CHP’ye çöreklenmiş bir yapı var. Para pul işlerinde de bu çete var, dedikodularda, kumpaslarda, yalan dolanda da bu çete var. Bu çeteyi CHP Genel Merkezi’nden def etmemiz lazım. Def edeceğiz” diye konuştu.

İnce, “Şu saatten sonra ben artık yalanlama faslını bıraktım. ‘Saray’a giden CHP’li ben değilim’ demek bile benim için züldür artık. Bu aşağılık iftirayı yalanlamaya bile tenezzül etmek istemiyorum” ifadesini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın.

SARAYA GİDEN CHP'Lİ İDDİASI

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, köşesinde "Erdoğan, CHP genel başkanlığı için bir CHP'liye destek vaat etti..." iddiasını dile getirmiş, haber gündemin baş sırasına oturmuştu.

Rahmi Turan’ın bu yazısı sonrasında herkes o ismin kim olduğunun peşine düştü. Turan’ın yazısı sonrasında ilk açıklama CHP’li Muharrem İnce’den gelmiş ve İnce bu ismin ortaya çıkmasını veya Turan’ın bu kişiyi açıklamasını istemişti.

Turan, kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu ve o ismin Muharrem İnce olduğunu aktardı. Muharrem İnce, Rahmi Turan’ın iddiası sonrası Barış Yarkadaş’a canlı yayında gönderdiği mesajda, “Böyle bir görüşmeye dair kanıt varsa Taksim’de kendimi yakarım” dedi.