Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin ikinci turda kimi destekleyeceğine dair gündemle perşembe günü parti kurmaylarıyla birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Memleket Partisi genel merkezinde saat 14.00'te Muharrem İnce başkanlığında toplanan Merkez Yürütme Kurulu'ndan ikinci tur seçiminde kimi destekleyeceğine ilişkin karar ilan edildi.

Muharrem İnce ikinci turda kimi destekleyecek? İşte Memleket Partisi'nin ikinci tur kararı

28 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turununa ilişkin, Muharrem İnce ikinci turda kimi destekleyecek sorusu çok sayıda yurttaşın gündeminde. Konuya dair perşembe günü toplanan Memleket Partisi MYK üyeleri Memleket Partisi'nin, 28 Mayıs'taki ikinci tur seçiminde herhangi bir adayı destekleyip desteklemeyeceğine ilişkin kararı belli oldu.

Muharrem İnce ikinci turda kimi destekleyecek?

Muharrem İnce ikinci turda kimi destekleyeceğine dair "Çekildigimizde hangi noktadaysak oradayız. Açık bir destek bildirmeyeceğiz" dediği öğrenildi.

Memleket Partisi'nin ikinci tur kararı

Öte yandan  Memleket Partisi Kurucusu ve Parti Meclis Üyesi Ömer Özdoğan sosyal medya hesabından yaptığı Memleket Partisi'nin ikinci tur kararına ilişkinpaylaşımda, "Bunca hadiseden sonra kimse bize baskı yapmaya kalkmasın. Yeni bir açıklamaya lüzum yok. Sözümüzün arkasındayız. Ne Cumhur ne Millet Tek Yol Memleket diyor, kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tarih bizi tartacaktır. Kimsenin haddine değlldir yargılamak! Ülkemize hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.