Koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden 5 gün önce taburu edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün görevine başladı.

Muhittin Böcek göreve başladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün saat 14.40 sıralarında makam aracıyla Büyükşehir Belediye binasına gelerek görevinin başına geçti.

Yaklaşık 4 ay sonra belediyeye gelen Muhittin Böcek'e koronavirüs tedbirleri nedeniyle herhangi bir karşılama töreni düzenlenmedi.

Belediye girişinde aracından çevredekilere el sallayan Böcek, “Önümüzdeki günlerde basın toplantısı yapacağım. Sizleri çok seviyorum" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, her yeri dezenfekte edilen makam odasında Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu ile Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer'i kabul etti ve bir süre görüştü. Hacıarifoğlu, çıkışta Başkan Böcek'in sağlık durumuyla ilgili soru üzerine, "Sağlığı gayet iyi" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, ayrıca Özel Kalem Müdürlüğü aracılığıyla göreve döndüğünü resmi yazışma ile duyurdu. Başkan Böcek, resmi duyuruda, "17 Ağustos 2020 tarihinde ayrıldığım hastalık iznimden dönerek 8 Aralık 2020 tarihinde göreve başladım. Bilgi ve gereğini arz ve rica ederim" dedi.

Resmi yazı, Antalya Valiliği ve kamu kurumlarına gönderildi, Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu'na tebliğ edildi.

Başkan Böcek'in Büyükşehir Belediyesi'ndeki ana yerleşke binasındaki makam odası ile Atatürk Kültür Merkezi'ndeki başkanlık ofisinde çalışmalarını sürdüreceği, her iki makam odasında gerekli sağlık donanımlarının düzenlendiği açıklandı.

(DHA)