Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'da henüz durdurulamayan yangınları anlatırken AKP Meclis Grup Sözcüsü Serhat Demir kahkahalarla dinledi. Demir'in lakayt hali kameralara yansıdı.

Muhittin Böcek yangınları anlatırken gülen AKP sözcüsü tepki çekti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’daki orman yangınlarına dair aktarımlarını paylaştı. Bu sırada AKP Meclis Grup Sözcüsü Serhat Demir, Böcek’i kahkahayla dinledi.

Türkiye’nin birçok il ve noktasında çıkan yangınlar tam olarak kontrol altına alınamadı. Havadan destek yapılmadığı için söndürülemeyen yangınların söndürme çalışmalarına yurttaşlar, itfaiye erleri, belediye başkanları katıldı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen yangın ile ilgili Muhittin Böcek bir çağrı yapmış havadan müdahalenin şart olduğunu vurgulamıştı.

Yangınlara dair aktarımlarını paylaşan Böcek, “Gündoğmuş’a gitmişim, 28 aracımla ekibimle oradayım. Her yer yangın, alev topu. Belediye hizmet binamızın olduğu alana gelerek sarılacak insan arıyorlar. Orada yanıyoruz ve 2 helikopter vardı” dedi. Böcek’in neden yardım talep ettiğini açıkladığı sırada AKP’li Serhat Demir’in gülmesi ise dikkat çekti.

Sosyal medya kullanıcıları yangının boyutu anlatılırken kahkalarla gülen Serhat Demir'e tepki gösterdi.