Muhterem Nur: Müslüm Gürses bir kere bile 'seni seviyorum' demedi

Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur, Gürses ile bilinmeyen yaşantılarını anlattı. Gürses’in hiç ‘seni seviyorum’ demediğini belirten Muhren Nur “Her şeyiyle belli ederdi ama bu şekilde ifade etmezdi. Bir gün artık canıma tak dedi. Ölümünden iki ay evvel, hasta yatağındaydı. Dedim ki, ‘Müslüm, bunca yıllık karınım. Bana bir kere seni seviyorum demedin.’ Güldü, sarıldı... ‘Seni sevmesem bunca yıldır senle olur muydum? Bak, gözümü senle açtım, senle kapıyorum’ dedi.

Posta gazetesinden Oya Çınar’a konuşan Muhterem Nur, Müslüm Gürses ile tanışmalarını da şöyle anlattı: "Ramazan eğlenceleri için Malatya'da bir gazinoda altlı üstlü sahne alacaktık. Ben sahnede 'Bir Garip Yolcu' şarkısını okuyacaktım. Aynı ekipten başka bir kadın arkadaşımız sırf kıskançlığından gidip Müslüm'e, "Söyle o şarkıyla çıkmasın, ben çıkacağım" demiş. Ben de o şarkıyla çok alkış alıyordum. Zaten sahnelere ilk çıkış şarkımdı. Kabul etmedim. Hayır söyleyeceğim dedim. Bunun üzerine Müslüm üzerime yürüdü. Ben de ona, "Terbiyesiz" dedim. Öyle deyince bana bir tokat attı. Sonra hatasını anladı tabii. Özür diledi. 'Büyük aşklar kavgayla başlar' derler ya. Bizimki biraz öyle oldu işte."

Muhterem Nur, Müslüm Gürses'in "Hayatım filmi yapılmasın" şeklinde vasiyeti olduğu iddiasını da yalanladı.

Gürses'in iyi İngilizce konuştuğunu söyleyen Muhterem Nur, miras sorusuna ise "Öyle büyük, şaşalı bir miras yok. Biz evlerimizi bile borçla, taksitle almıştık. Onlar bitmişti vefatından önce. Bir reklam filmi daha yapacaktı en son, o kısmet olmadı" yanıtını verdi.