Mülkiyeliler Birliği Genel Merkezi, 17 Nisan Pazar günü Mülkiye Kültür Merkezi’nde “Ekonomik Kriz Konferansı” düzenleyecek.

Mülkeyiler Birliği’nden Ekonomik Kriz Konferansı

Mülkiyeliler Birliği Genel Merkezi, düzenlediği “Ekonomik Kriz Konferansı” ile dünyada ve Türkiye’deki gelişmeler ile bu gelişmelerin ekonomi üzerine etkilerini, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz bağlamında ele alacak.

17 Nisan Pazar günü Mülkiye Kültür Merkezi Prof. Dr. Oral Sander Konferans Salonu’nda düzenlenecek konferans, Mülkiyeliler Birliği Genel Başkanı İlker Akcasoy’un konuşması ile başlayacak.

Ardından konferansın ‘Onur Konuğu’ olan Prof. Dr. Korkut Boratav’ın video mesajı yayınlanacak.

Doç. Dr. Meltem Kayıran’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan “Türkiye Ekonomisinde Kriz” başlıklı ilk oturumda Doç. Dr. Nilgün Erdem ile BirGün yazarları Prof. Dr. Yalçın Karatepe ve Prof. Dr. Oğuz Oyan konuşmacı olarak yer alacak.

Doç. Dr. Gülseren Adaklı’nın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan “Ekonomik Kriz: Gerçekler ve Yalanlar” başlıklı ikinci oturumda da BirGün Ankara Temsilcisi Nurcan Bilge Gökdemir ile gazeteciler Hakkı Özdal ve Erdal Sağlam konuşmacı olacak.

“Krizin Siyaseti: Nedenler ve Çıkış Yolları” başlıklı üçüncü ve son oturumda da Mülkiyeliler Birliği 2. Başkanı Dr. Pınar Ecevitoğlu moderatörlüğü üstlenecek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu ile HDP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Erol Katırcıoğlu konuşmacı olarak yer alacak.

Saat 10:15’te başlayacak olan konferans Mülkiyeliler Birliği Genel Merkezi Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

mulkeyiler-birligi-nden-ekonomik-kriz-konferansi-1004059-1.