Tesla’nın patronu Elon Musk, Twitter'dan yaptığı paylaşımında, “İşlerimi bırakmayı ve influencer olmayı düşünüyorum” dedi. Ancak Musk’ın ne kadar ciddi oluğu belirsiz.

Musk, meslek değiştirmeyi düşünüyor

Tesla'nın patronu ABD’li Elon Musk, mesleğini değiştirmeyi düşündüğünü açıkladı. Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve pandemi döneminde daha da zenginleşen Musk'ın görevlerini bırakma konusunda ciddi olup olmadığı belli değil.

Aynı zamanda roket şirketi SpaceX'in kurucusu olan ve beyin çipi girişimi Neuralink ile altyapı şirketi The Boring Company'yi de yöneten Musk, ocak ayında yaptığı bir konferans görüşmesinde Tesla'nın "birkaç yıl" CEO'su olmayı beklediğini söylemişti.

Daha önce de ‘çok yoğun çalıştığını’ öne süren Musk, “Uyandığım andan haftanın 7 günü uyuyana kadar gece gündüz çalışmak yerine elimde biraz daha boş zaman olması güzel olurdu. Oldukça yoğun” demişti.

Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Musk daha önce de ‘Twitter paylaşımlarının en az yarısını tuvaletten yaptığını’ dile getirmişti. ABD’li zenginin Twitter'da yaklaşık 65 milyon takipçisi bulunuyor.