Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Divan Kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Cengiz, “Bizim yeniden şampiyon olmamız gerekiyor. Yeniden Şampiyonlar Ligi’ne katılmamız gerekiyor. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nden 140 milyon euro’ya yakın bir gelir elde ettik. Bizim dönemimizde tek bir kuruşta hata yoktur. Galatasaray’ın Ocak sonunda 2018 raporlarını sunduğumuzda rakamsal olarak sevindirici haberler vereceğiz,” dedi. Demirören şöyle devam […]

Mustafa Cengiz’den Yıldırım Demirören’e cevap

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Divan Kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Cengiz, “Bizim yeniden şampiyon olmamız gerekiyor. Yeniden Şampiyonlar Ligi’ne katılmamız gerekiyor. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nden 140 milyon euro’ya yakın bir gelir elde ettik. Bizim dönemimizde tek bir kuruşta hata yoktur. Galatasaray’ın Ocak sonunda 2018 raporlarını sunduğumuzda rakamsal olarak sevindirici haberler vereceğiz,” dedi.

Demirören şöyle devam etti:

“İSTESEM IBRAHİMOVİC’İ ALIRDIM”

“Gelir hanelerine bakın futbolcu almadım. İstesem Ibrahimovic’i alırdım. Alamadım ama uğraştığımı bilin yani.

Bir Galatasaray başkan adayı twitterdan bir tweet atmış. Galatasaray başkanı biraz ağır olmalı demiş. Buna artık pes. Hafifliği eğer roket atmakla, cevap vermekle ölçüyorsanız ben o zaman ağır değilim.”

YILDIRIM DEMİRÖREN’E CEVAP

Mustafa Cengiz geçtiğimiz günlerde Yıldırım Demirören’in “Hiçbir takım için hakemlerimizi feda etmeyiz” sözlerine yanıt vererek, “Ben hiçbir takım için hakemimi yedirmem. Ben de diyorum ki, hiçbir hakem hiçbir camianın üstünde değildir.” dedi.