Anadolu Müzik Kültürleri Derneği ve Ankara Kent Konseyleri , “Müzik Üreticileri İçin Dayanışma Gecesi – Bahar Gelecek” ismiyle bir dayanışma gecesi düzenledi.

Müzik üreticileri için dayanışmaya

BİRGÜN/ ANKARA

Pandemi dolayısıyla yaşanan sokağa çıkma kısıtlamaları ve alınan tedbirler nedeniyle sahnelerin, kültür merkezlerinin ve toplu eğlence mekânlarının kapalı olması, konser, festival, şenlik ve benzeri etkinliklerin yasaklanması,binlerce müzisyen için ekonomik yıkıma yol açtı.

Anadolu Müzik Kültürleri Derneği ve Ankara Kent Konseyleri , 28 Aralık Pazartesi saat 20.00’de “Müzik Üreticileri İçin Dayanışma Gecesi – Bahar Gelecek” ismiyle bir dayanışma gecesi düzenledi.

Müziğin tüm renklerinin yer alacağı gecede elde edilecek tüm gelirin müzik üreticilerine destek amacıyla kullanılacağı bildirilerek, şu çağrıda bulunuldu:

“Tüm kamu kurumlarına, yerel yönetimlere, meslek odalarına, sivil toplum örgütlerine ve sanat dostlarına çağrımızdır. Anadolu Müzik Kültürleri Derneği’nin ve Ankara Kent Konseyi’nin sosyal medya kanallarından canlı yayınlanacak gecemize davet ediyoruz. Dayanışma gecesinin tüm biletleri biletix.com’da. Bu dayanışmaya siz de katılın, müzik üreticilerine destek olun.”

Gecede sahne alacak müzisyen ve gruplar şöyle:

►AKİS Caz Grubu,

►Ali Fuat Aydın – Aslı Kurt,

►Ayten Kaplan – Cenk Güray,

►Azerbaycan’dan Anadolu’ya Grubu,

►Birsen Ulucan - Özcan Ulucan,

►Burhan Şeşen,

►Erdal Erzincan,

►Erdem Şimşek,

►Ferhat Erdem,

►Güz Kumpanyası,

►Handan Savcı,

►İsmail Hakkı Demircioğlu,

►Kamil Erdem, Kuytular,

►Muammer Ketencoğlu,

►Müfide İnselel,

►Nida Ateş,

►Oya Levendoğlu,

►Önder Focan,

►Rampapa,

►Rewşan,

►Ümmüşen,

►Vedat Sakman,

►Veys Çolak,

►Yağmur Öncesi,

►Yaren Eren Budak,

►Yinon Muallem,

►Yurdal Tokcan