Müzisyen Mabel Matiz, Bodrum'da dinleyicileriyle buluştu. Gericiler tarafından hedef gösterilmesine ilişkin konuşan Matiz, "Bizi zora da koysalar cana da koysalar bildiğim yoldan şaşmam" dedi.

Müzisyen Mabel Matiz: Bildiğim yoldan şaşmam

Müzisyen Mabel Matiz, önceki akşam Yaz Konserleri çerçevesinde Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.

Matiz, Yeni albümünün şarkılarını ilk kez biletleri günler öncesinden tükenen Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle birlikte seslendirdi.

Gericiler tarafından hedef gösterilen yeni şarkısı Karakol’u hayranlarıyla birlikte seslendirirken Matiz, “Kısa zamanda hepinizin şarkıyı bu kadar benimsemesi beni çok duygulandırdı. Şarkıyı yazalı 9 ay oldu. Bunca zaman nasıl içimde tuttum bilmiyorum. Bugüne kısmet oldu, hemen kucakladınız, sarmaladınız sağolun. Bizi zora da koysalar cana da koysalar bildiğim yoldan şaşmam” dedi.

Konser sonunda müzikseverlerin alkışlar eşliğinde sahneye geri dönen Mabel Matiz, “Karakol” şarkısını yeniden seslendirerek konseri noktaladı.

NE OLMUŞTU?

Müzisyen Mabel Matiz'in yeni şarkısı 'Karakol' şarkısı ve klibi nedeniyle hedef alınmıştı.

Sosyal medyada gericiler tarafından açılan "#MabelMatizHaddiniBil" başlıklı etiket açılırken, Matiz'e çok sayıda tehdit mesajı paylaşılmıştı.

RTÜK Üst Kurul Üyesi İlhan Taşcı, "RTÜK, Mabel Matiz'in son şarkısı için tek tek tüm müzik kanallarını arayarak “yayınlamamalarını” yoksa olacaklar konusunda aba altından sopa gösterdi. Çıkıp yekten “yasakladık” diyemiyorlar ki duruma göre geri dönüş yapabilsinler. Kendi gibi olmayan her şeye, düşünceye karşılar…" açıklamasını yapmıştı.