23 Haziran günü tüm sosyal medya hesaplarımdan bir paylaşım yaptım. Aynı metni sizlerle bir kez daha bu köşemden paylaşıyorum:

“Pandeminin etikleri bizim sektörü darmadağın etti. Normalleşmeye geçiyoruz gibi görünse de bu hayli zaman alacak gibi gözüküyor. Hâlâ ihtiyaç sahibi çok sayıda müzisyen dostumuz olduğunu biliyorum. Bugün; 23 Haziran. Benim doğum günüm. Bugün bir dayanışma başlatıyorum. Bugünden başlayarak 23 Temmuz’a kadar bütçeniz el verdiği ölçüde bağışlarınızı Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı hesaplarına açıklama kısmına ‘GÜVENÇ DAĞÜSTÜN’ yazarak yapmanızı bekliyorum. Bu bağışlar bir ay boyunca toplanacak. Bir ay sonra toplanan paranın yüzde 20’si Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı çocuklarına, yüzde 80’i ise ihtiyaç sahibi müzisyenlere dağıtılacak.


Bu destekten yararlanacak müzisyenler bağımsız bir bilirkişi heyeti tarafından belirlenecek. İhtiyaç sahipleri yardım taleplerini bu bilirkişilere iletecekler. Bu bilirkişileri önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Bu kişiler bildiğiniz, tanıdığınız, toplumun güvenini kazanmış kişiler olacak.

Bir ayın sonunda bilirkişilerin belirlediği isimler vakfa bir dilekçe ile başvurarak ödemelerini alacaklar.

Bu süreçte ben herhangi bir isim öneremeyeceğim. Dolayısıyla bu desteğe başvurmak isteyen arkadaşlar bilirkişileri ilan etmemi beklesinler. Ben herhangi bir başvuru almayacağım.

Elimden geldiği kadar, yapabildiğim şimdilik budur. Şimdi dostları aşağıdaki bağlantıya tıklayarak oradaki banka hesap numaralarına ‘GÜVENÇ DAĞÜSTÜN’ açıklaması ile bağışlarını yapmaya davet ediyorum.

Medyadaki arkadaşlarımdan bu kampanyanın çok kişi tarafından duyulması, bilinmesi için desteklerini rica ediyorum.

Tüm destekler için müzisyen dostlarım adına şimdiden binlerce teşekkürler.”