Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın Ümit Kocasakal'ı hedef alan sözlerine tepki göstererek, "Rasim Ozan’ın çirkin ifadelerini kınıyorum, paylaştığı mesajın içeriğini de dilini de çok yanlış buluyor ve içinde ismimin geçmesinden üzüntü duyuyorum" dedi.

Nagehan Alçı'dan eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya: Çirkin ifadelerini kınıyorum

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi.

Kütahyalı, Açık ve Net'te konuk olan Nagehan Alçı'ya seslenerek programa katılan Ümit Kocasakal'ı hedef alan açıklamalarda bulundu.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kütahyalı, "Nagehan’cım lütfen benim hatırım için hoşgörülü ol. Şu an bizim emrimizde olan, bize hizmet eden, muhalefeti bölen, bizim kontenjanımızla muhalif rolü oynayan bu arkadaş gibiler rejim için çok mühim. CHP’ye zarar verip, bize faydalı olan bu tip gibilere ihtiyacımız var" dedi.

Kütahyalı, "Nagehan’cım beni dinlemedin ve beni kırdın. Ekranda sahte Atatürkçülük şovu yapıp sonra Adnan Oktar’ın, PKK’lıların ve FETÖ’cülerin avukatlığını yaparak milyon dolarları indiren bu tipler bize faydalı. Kabaca ifade edeyim: Bunlar bizim köpeğimiz. Onlar bize lazım, hoşgörülü ol..." ifadelerini kullandı.

nagehan-alci-dan-esi-rasim-ozan-kutahyali-ya-cirkin-ifadelerini-kiniyorum-883018-1.

nagehan-alci-dan-esi-rasim-ozan-kutahyali-ya-cirkin-ifadelerini-kiniyorum-883019-1.

Kütahyalı'nın sözlerine Nagehan Alçı tepki gösterdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Alçı, "Rasim Ozan’ın çirkin ifadelerini kınıyorum, paylaştığı mesajın içeriğini de dilini de çok yanlış buluyor ve içinde ismimin geçmesinden üzüntü duyuyorum..." ifadelerini kullandı.

nagehan-alci-dan-esi-rasim-ozan-kutahyali-ya-cirkin-ifadelerini-kiniyorum-883021-1.