Narcos'un unutulmaz müziğinin yaratıcısı Zorlu PSM'ye geliyor

Zorlu PSM, Kasım ayında son zamanların en popüler dizilerinden “Narcos” ve “True Detective”in zihinlere kazınan müziklerinin yaratıcılarını ağırlıyor. Folk rock, Brezilya popüler müziği ve deneysel rock gibi türleri buluşturan Rodrigo Amarante 13 Kasım’da sevenleriyle Studio’da buluşurken; kadife sesiyle çağdaş müziğin aktif isimlerinden biri haline gelen Lera Lynn, 22 Kasım akşamı Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında Turkcell Platinum Sahnesi’nde olacak.

narcos-un-unutulmaz-muziginin-yaraticisi-zorlu-psm-ye-geliyor-524123-1.

Tüm dünyanın “Narcos” dizisinin jenerik müziği “Tuyo” ile tanıdığı şarkıcı, söz yazarı, şair ve multi-enstrümantalist Rodrigo Amarante, 13 Kasım akşamı Zorlu PSM Studio’ya konuk olmaya hazırlanıyor. Daha önce Los Hermanos, Orquestra Imperial ve Little Joy gibi gruplarla da adını duyuran, ilk solo albümü “Cavalo”yu 2014 yılında yayımlayan Brezilyalı sanatçı, konserde “Tuyo”nun yanı sıra “Hourglass”, “Irene” gibi sevilen parçalarıyla hayranlarının karşısında olacak. Bu unutulmaz konserin açılışını ise alternatif sahnenin son zamanlarda en çok konuşulan isimlerinden Sedef Sebüktekin ve Canozan yapacak.

“True Detective” dizisi için ürettiği müziklerle büyük bir çıkış yakalayan şarkıcı, söz yazarı ve aktris Lera Lynn, 22 Kasım akşamı Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında Turkcell Platinum Sahnesi’ne çıkacak. 2011 yılında ilk albümü “Have You Met Lera Lynn?” ile müzikseverlerin radarına giren ve Johnny Cash’in kült şarkılarından “Ring of Fire”a yaptığı cover’la kalpleri fetheden kadife sesli sanatçı, ilk defa İstanbul’da sahne alacak. 2018 yılında yayımladığı “Plays Well with Others” adlı albümüyle de dikkatleri çeken Lynn, konserde en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Rodrigo Amarante

Yer: Zorlu PSM, Studio

Tarih: 13 Kasım 2018

Kapı açılış: 20.30

Sedef Sebüktekin & Canozan: 21.00

Rodrigo Amarante: 22.00

Garanti Caz Yeşili: Lera Lynn

Yer: Zorlu PSM, Turkcell Platinum Sahnesi

Tarih: 22 Kasım 2018

Saat: 20.30