‘Adam’ hiç utanmıyor; karısıyla birlikte Meral Akşener’e telefon ediyor, üzüntülerini bildirmek üzere: Kaset politikasını başlatan sensin. Deniz Baykal ve MHP’li kasetlerini mitinglerde “ne özel yaşamı, bunlar genel genel” diye kullanan, HADEP toplantılarından yasadışı dinlemeleri satır satır okuyan sensin. Kaset çekimlerini de senin tezgâhlamış olman en kuvvetli ihtimal; bu şerefsizleri soruşturmayan, ortaya çıkartmayan, yargılatmayan, -cezalandırmak ne kelime- ödüllendiren sensin.

Demirtaş, “ Kudüs Yahudilerindir” demedi; öyle dedi diye yalan söyleyen sensin. Demirtaş, “Taksim, Kâbe’dir” de demedi; ama, öyle dedi deyip yalan üzerinden, siz cahil ve de hain provokatörlerin kullandığı tabirle ‘provokatör’lük, Türkçesi ‘kışkırtıcılık/tahrikçilik’ yapan da yine sensin.

AKP’nin iktidara gelmesi, tam bir hırsızlık: Oyların yüzde 34’üyle Meclis’in yüzde 66’sını kapatmışsın, ey hırsız. Burada yüzde 42’lik bir hırsızlık var: Hem ahlâksızlık, hem anti-demokratik, hem bölücülük, özellikle Kürtlere yönelik olması açısından ırkçılık, cunta ürünü olması itibarıyla darbecilik, darbecilerin marifetini bir yandan sonuna kadar kullanırken diğer yandan da darbecilere küfretmek ise hem nankörlük, hem riyakârlık, hem de nâmertlik.

Nâmertlik ‘sağ’ın genetiğinde var: Demirel, Ecevit, Erbakan, Türkeş’e vb… getirilen siyaset yasağı için, Evren bile “ artık vakti geldi, kalksın bu yasaklar” derken, referandumda ‘kalkmasın’ı sonuna kadar savunan ‘sivil’ Özal: Özal’a ve Erdoğan’a bakınca, katil Evren’e bile rahmet okunabilir.

‘Adam’, bir katrilyon yedi milyarlık makam arabasını savunuyor ‘adam-altı’nın: Ulan, hiç mi utanmıyorsun; bu meblağ asgarî ücretten tam yüz otuz emeklinin tam bir yıllık maaşı.

Bunlar, iktidardan düşüp yargılanmamak için her şeyi yaparlar: Genelde muhalefeti, ama özel olarak da HDP’yi mücrim hâle getirmek üzere, MHP’liyi kışkırtıp toplantı, büro veya standa saldırsınlar da HDP savunma saikiyle dahi olsa hadise çıkartan taraf durumuna düşsün diye; ki, bu aynı zamanda MHP’ye karşı da işletecekleri bir alçaklıktır.

HDP’ye yönelik saldırılarda ‘Bozkurt’ işareti yapanların da bulunduğuna bakmayın; esas örgütleyici ve elebaşları AK-troller: Serap kızı yakan ve yaktıranların MİT’çi, daha doğrusu ‘Teşkilat-ı Mahsusa-ı Sultanî-i Kasımpaşavî’ lümpenleri olduğunu hiç unutmayalım; AVM’ler üzerinden aç ve işsiz bıraktıkları esnafı faşist militanlar olarak devşirme peşindeki canilerin, bu yolda kullanacakları ilk bahtsızların Suriyeli biçare göçmenler olacağını da hiç aklımızdan çıkartmadan.

Demirtaş’ın evini bastırttı bu alçaklar; infial uyandırıp, HDP’liler harekete geçsin diye. Birkaç güne kalmaz, soysuzların en soysuzu “Aydın Doğan’la Demirtaş’ın ağabeyi anlaştı Erdoğan’ın oğluna suikast düzenlemek üzere” diye bir tezvirat sürebilir ortaya ve de yine kendi adamlarına birkaç kurşun attırtabilirler adı geçen yaratığın bacaklarına.

Bu şerefsizlerden beklediğim, Demirtaş’ın büyük dedesinin Ermeni dönmesi, bunu gizlemek için dedesinin hacca gittiği, kendisinin ise ‘kripto Ermeni’ ve de sünnetsiz olduğu yolunda iddialar öne sürmeleri, Yeni Şafak’ta ‘belge’leri Sabah’ta da ‘temsilî resim’leriyle; Demirtaş’ın sünnetsizliğinin görgü tanığı olarak da bir ‘baş örtülü gelin bacı’mızın Hilal Kaplan’a röportaj verip, İsmet Berkan “ben de gördüm” derken, “gördüysen bize de göster” diyen ‘yetmez ama evet’çi ‘entelektüel’imize ‘katır sesli fino-başı’nın “amma da pornografi meraklısıymışsın” diye saldırması.

Ne kadar çirkin yahu, bu ‘adam’lar.