"Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır” diyen Bakan Nebati, Gülgür Güldür’deki skeci TBMM’deki AKP’li vekillere anlattı. Vekillerin, ekonomik krizi konu alan skeci anlatan Nebati’yi dinlerken güldüğü ve alkışlarla destek verdiği görüldü.

Nebati, AKP’li vekillere kendi skecini yorumladı

"Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır. Benim gözlerimdeki ışıltıyı arkadaşlarım görüyor" sözleriyle gündeme gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP grup toplantısında milletvekillerine anlattı.

Bakan Nebati, ekonomik krizi konu alan skeci anlatırken AKP'li vekillerin gülerek alkışladı.

nebati-akp-li-vekillere-kendi-skecini-yorumladi-1017307-1.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, grup toplantısında AKP’li milletvekilleriyle ‘Güldür Güldür’ skeci hakkında sohbet etti.

nebati-akp-li-vekillere-kendi-skecini-yorumladi-1017303-1.

Sözcü'den Zekeriya Albayrak'ın çektiği fotoğraflarda, Bakan Nebati'nin skeçteki kendi tiplemesini anlatırken vekillerin alkışlarla destek verdiği ve güldüğü görüldü.

Güldür Güldür Show'un geçtiğimiz hafta sonu yayımlanan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yle ilgili skeci büyük yankı uyandırmıştı.

Sosyal medyada da gündem olan skeç ile ilgili Bakan Nebati de paylaşımda bulunmuş ve “Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim” ifadelerini kullanmıştı.