Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu olan Netflix,haziran ayında yayınlayacağı orijinal dizi ve filmleri ile lisanslı içeriklerini açıkladı

Netflix, haziran ayında yayınlanacak içerikleri açıkladı

Dizi ve film platformu Netflix, haziran ayında yayınlayacağı orijinal dizi ve filmleri ile lisanslı içeriklerini açıkladı.

Netflix, önümüzdeki ay hem popüler yapımlarının yeni sezonları ile tüketicilerin karşısına çıkacak hem de iki orijinal film yayınlayacak.

13 Reasons Why (Son Sezon - 5 Haziran)

İlk bölümü 2017 yılında yayınlanan 13 Reasons Why, Netflix abonelerinin favori yapımlarından bir tanesi haline geldi. Gençlik dizisi olarak karşımıza çıkan 13 Reasons Why, 6 Haziran'da son sezonu ile Netflix abonelerinin karşısına çıkacak ve ekranlara veda edecek. Dizinin final sezonunda mezuniyete hazırlanan lise öğrencilerinin yüzleşecekleri üzücü tercihleri izleme imkanı yakalayacağız.

Reality Z (İlk Sezon - 10 Haziran)

Reality Z, Netflix'in haziran ayında yayınlayacağı yeni bir dizi. Komedi ve korku türündeki bu Brezilya dizisi, 2008 yılında yayında yayınlanan "Dead Set" isimli dizinin yeni bir versiyonu. Rio'ya gideceğimiz dizide bir zombi salgını sırasında stüdyoda mahsur kalan televizyoncuların hikayesine eşlik edeceğiz. Dizinin çok büyük bir ihtimalle yeni sezonlarının da çekileceğini söyleyebiliriz.

Marcella (3. Sezon - 14 Haziran)

Netflix'in etkileyici dizilerinden olan Marcella, bir eski polis olan Marcella Backland'in hikayesini anlatıyor. Hiç beklemediği bir şekilde eşi tarafından terk edilen Backland, kendine yeni bir hayat kurabilmek için polisliğe geri dönüyor ve cinayetlerin peşine düşüyor. Dizinin üçüncü sezonunda da Backland'in bir suç örgütünün içine sızmasına ve ardından yaşananlara tanık olacağız.

The Politician (2. Sezon - 19 Haziran)

Eğer kendinize eğlenceli bir Netflix yapımı arıyorsanız, The Politician mantıklı bir tercih olabilir. Özellikle de politika ile ilgileniyorsanız tam sizlik olan bu dizi, politikacıların amansız yarışını anlatıyor. Dizinin ikinci sezonunda Payton Hobart'ın girdiği seçimi kazanmak için yaptıkları ve yapmak zorunda kalacaklarına eşlik edeceğiz.

Dark (Son Sezon - 27 Haziran)

Yayınlandığı ilk günden beri Netflix'in en çok konuşulan yapımlarından bir tanesi olmayı başaran Dark, hayranlarını üzecek olsa da haziranda son kez yeni bölümleriyle abonelerle buluşacak. Stranger Things benzeri yapısıyla ilgi görmeyi başaran dizi, üçüncü ve son sezonu ile de Netflix abonelerinin ana gündem maddelerinden bir tanesi olacak.

Haziran ayında Netflix'te izleyebileceğiniz yeni orijinal filmler

Yarın Tek Bilet (19 Haziran)

Netflix'in haziran ayında yayınlayacağı orijinal içeriklerden bir tanesi de yeni bir Türk filmi. Yarın Tek Bilet isimli bu filmde İzmir'e giden bir trendeki iki yabancının hayatlarının kesişmesine şahitlik edeceğiz. İkilinin aşk geçmişi, olayları çok daha farklı bir yere götürecek.

Eurovision Şarkı Yarışması: Fira Saga'nın Hikayesi (26 Haziran)

Netflix'in haziran ayının ikinci yarısında yayınlayacağı yeni orijinal filmi, ufak bir kasabada yaşayan iki şarkıcının hayatını gözler önüne serecek.

Haziran ayında izleyebileceğiniz Netflix lisanslı içerikleri

Biz Böyleyiz (12 Haziran)

2020'nin ilk günlerinde vizyona giren Türk filmi Biz Böyleyiz, 12 Haziran'da Netflix abonelerinin beğenisine sunulacak. Bir dönemler yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen bir arkadaş grubunun yıllar sonra yeniden bir araya gelmesini anlatan film; Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve Özge Özpirinçci gibi Türkiye'nin popüler oyuncularını bir araya getiriyor.