Netflix, periyodik olarak en çok izlenen dizileri ve kaç saat izlendiklerini paylaşıyor. Netflix'te en çok izlenen diziler, dünya ve Türkiye'de olmak üzere iki ana başlıkta yayınlanıyor. Peki, Netflix’te en çok izlenen diziler hangisi? İşte Netflix Türkiye'de en çok izlen diziler...

Netflix’te en çok izlenen diziler hangisi? İşte Netflix Türkiye'de en çok izlen diziler

Netflix, her hafta en çok izlenen dizileri açıklıyor ve bu sayede platformun en popüler yapımlarını öğrenme fırsatı buluyoruz. Netflix resmi sosyal medya hesabı Twitter'de gerçekleştirdiği son paylaşımda, 27 Şubat ve 5 Mart tarihleri aralığında en çok izlenen dizileri paylaştı.Peki, Netflix’te en çok izlenen diziler hangisi? İşte Netflix Türkiye'de en çok izlen diziler.

Netflix’te en çok izlenen diziler

Netflix’te en çok izlenen dizi, toplamda 99 milyon saat ile Outer Banks‘ın üçüncü sezonu oldu. Söz konusu yapımın 34 milyon saat izlenen birinci ve yaklaşık 23 milyon saat izlenen ikinci sezonu da listede yer almayı başardı. İkinci sırada ise Sex/Life‘ın 2. sezonu yer aldı. Toplamda 43 milyon 890 bin saat izlenen dizi, Top10 listesine ilk defa adını yazdırdı. Öte yandan en popüler üçüncü dizi ise 42 milyon saat izlenme ile Perfect Match 3. sezonu oldu. 27 Şubat ve 5 Mart tarihleri aralığında Netflix’te en çok izlenen diziler:

Dünya'da Netflix’te en çok izlenen diziler

1. Outer Banks: 3. Sezon 99 milyon Saat

2. Sex/Life: 2. Sezon 43 milyon 890 bin Saat

3. Perfect Match: 1. Sezon 42 milyon 660 bin Saat

4. Outer Banks: 1. Sezon 34 milyon 50 bin Saat

5. Murdaugh Murders: A Southern Scandal: Limited Series 33 milyon 360 bin Saat

Türkiye’de Netflix’te en çok izlenen diziler

1. Üçüzler: 1. sezon

2. Outer Banks: 3. sezon

3. The Walking Dead: 11. sezon

4. Sex/Life: 2. sezon

5. Outer Banks: 1. sezon

6. Wednesday: 1. Sezon

7. Formula 1: Drive to Survive: 5. sezon

8. Şahmaran: 1. sezon

9. Mr. Queen

10. You: Season 4. sezon