Chris Rock, Netflix'te canlı performans sergileyen ilk stand-up komedyeni olacak.

Netflix’ten bir ilk: Küresel canlı yayında stand-up
Oscar Ödül Töreni'nde Will Smith, eşi hakkında bir espri yapan Chris Rock'a tokat atmıştı.

Netflix tarafından dün yapılan açıklamada, komedyen Chris Rock’ın, platformun ilk canlı, küresel yayın etkinliğinin başrolünde olacağını bildirdi.

Netflix'in stand-up ve komedi formatlarından sorumlu başkan yardımcısı Robbie Praw yaptığı açıklamada, "Chris Rock bizim neslimizin en ikonik ve önemli komedi seslerinden biri" dedi ve "Tüm dünyanın canlı bir Chris Rock komedi etkinliğini deneyimleyebilecek ve Netflix tarihinin bir parçası olabilecek olmasından heyecan duyuyoruz. Bu unutulmaz bir an olacak ve Chris'in bu meşaleyi taşımasından büyük onur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu Rock'ın ikinci Netflix stand-up gösterisi olacak. İlki, "Chris Rock: Tamborine' Şubat 2018'de gösterime girmişti.

OSCAR ÖDÜL TÖRENİNDEKİ TOKAT OLAYI

2022 Oscar Ödül töreni’nde sahneye çıkan ünlü komedyen, Will Smith’in eşi Jada Pinkett-Smith’in saçlarını kazıtmasıyla ilgili espri yapmış ve Pinkett-Smith’e GI Jane demişti. Will Smith, espriye önce gülmüş olsa da karısının tepkisini görünce sahneye çıkıp herkesin gözü önünde Rock’a tokat atmıştı. Olayın ardından Smith, 10 yıl boyunca Akademi’den men edilmiş ve bazı projeleri de kaybetmişti.

Smith ile yaşadığı tokat olayından detaylı olarak bahsetmeyen Rock, Deadline'ın haberine göre eylüldeki Londra şovunda, "İnsanlar benden bu saçmalığı ağzıma almamı bekliyor, şu anda konuşmayacağım, eninde sonunda Netflix'te anlatacağım" demişti.