Netflix Türkiye Neslihan Atagül’ün başrolünde yer aldığı “Aaahh Belinda” isimli yeni filminin ilk fragmanını yayınladı. Peki, Aaahh Belinda ne zaman çıkıyor?

Netflix Türkiye’nin yeni filmi 'Aaahh Belinda' ilk fragmanını yayınladı! Aaahh Belinda ne zaman çıkıyor?

Netflix Türkiye 'Aaahh Belinda’ isimli yeni projesinin ilk fragmanını yayınladı. Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun başrolünde olduğu Netflix filmi yakın zamanda izleyicileriyle buluşacak.

Aaahh Belinda ne zaman çıkıyor?

1986 yapımı aynı adlı Atıf Yılmaz filminin modern bir uyarlaması olan "Aaahh Belinda", yakın zamanda çıkacak bir şampuan olan 'Belinda' için bir televizyon reklamında yer alan genç oyuncu Dilara'nın yaşadıklarına odaklanan film 7 Nisan’da seyircisiyle buluşacak.

Netflix'te yayınlanacak filmde yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer yer alacak. Filmin senaryosunu ise Hakan Bonomo kaleme aldı.

Geçmişte Atıf Yılmaz tarafından çekilen filmin oyuncu kadrosunda da Müjde Ar, Yılmaz Zafer, Macit Koper gibi isimler yer alıyordu. 1986 yapımlı Aaah Belinda filmi; En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu ödüllerine layık görülmüştü.