Nice 6000’lere

HABER MERKEZİ

Gazetemiz BirGün dün adalet, eşitlik, kardeşlik yolunda 6000’inci sayısını çıkardı.

BirGün’ün 6000’inci adımı sosyal medyada da kutlandı. Çok sayıda kullanıcı dayanışma mesajı iletirken birçoğu da hikâyenin daha yeni başladığını vurguladı.

Sosyal medya mesajlarından bazıları şöyle:


Sol Parti: Adalet, eşitlik, kardeşlik yolunda 6000 adım. Bu yoldan nice adımlara, dayanışmayla…

Sol Parti PM üyesi Alper Taş: Gazeteciliğin yüz aklarından BirGün’e nice adımlar...

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz: BirGün, bu ülkenin demokrat, ilerici birikiminin alnının akı, başarı hikâyesidir. Her biri büyük emek ve cesaretle atılan 6000 adımlık yolculuğu yaratanlara teşekkürler.

Yazar Emre Yüksel: Adalet, eşitlik, kardeşlik yolunda 6000 adım. BirGün Gazetesi 6000’inci sayısıyla bayilerde. Nice adımlara, güzel günlere koşacağımız günlere.

Dr. Ali Haydar Fırat: İyi ki varsın BirGün. Zor zamanlardaki cesaretin sesi... Geçmişin mücadele azmini geleceğin düşlerine emekle, mücadeleyle taşıyan bütün BirGün Gazetesi emekçilerine şükranla... Adalete, eşitliğe, kardeşliğe atılan binlerce adımınız olsun.

İşçi Dayanışma Derneği Başkanı Ali Karabudak: BirGün Gazetesi, patronsuz bir gazete olarak her zaman emekçinin sesi oldu. Bu sese üretenlerin yöneteceği güne kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Eski CHP Milletvekili Gaye Usluer: BirGün ve her gün Birlikte Dayanışmayla...


CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Çam: BirGün, her gün ve daima. Birlikte mücadele nice yıllar. Dayanışma, dostlukla…

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal: Gerçek gazetecilerin, halkın doğru haber alma hakkı için verdiği mücadelede 6000 gün geçti. Adalet, eşitlik, kardeşlik yolunda 6000 bin adım.

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Ö. Kaboğlu: Adalet, eşitlik kardeşlik yolunda 6000 adım… Yazarı olmaktan onur duyduğum BirGün Gazetesi’nin bu yolculuğunda birlikte olmaktan kıvanç duyuyorum.

nice-6000-lere-783119-1.