Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni partinin kurucuları arasında Nihal Olçok da yerini aldı

Nihal Olçok, Davutoğlu'nun partisinde

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni kuracağı parti için sürpriz bir transfer yaptı. 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşamını yitiren AKP reklamcısı Erol Olçok’un eşi Nihal Olçok, yeni partinin kurucuları arasında yerini aldı.

Ahmet Davutoğlu, yeni partiye kurucu olacak 100'e yakın isimle Abant'ta kamp yaptı. Kampa, kurucu olacak isimler davet edildi.

Toplantıya Nihal Olçok da katıldı.

Erol Olçok, AKP'nin kurulduğu 2001 yılından 2016'ya kadar tüm reklam ve tanıtım kampanyalarını yapan isimdi.

Öte yandan, Nihal Olçok 1 Aralık günü, sosyal medya hesabından, AKP'li Binali Yıldırım adına açılmış resmi olmayan hesaptan, Davutoğlu için söylenen sözleri, Binali Yıldırım'ın resmi hesabını etiketleyerek yanıtlamıştı.

nihal-olcok-davutoglu-nun-partisinde-657251-1.

Olçok, "Ak Parti'nin altını oymaya çalıştı, yakalanınca mağduru oynamak istedi ve Kılıçdaroğlu'nun yanına koştu. 'Duruş' diye kitap yazmış ama kendi 'Duruş'u yok Ahmet Davutoğlu'nun" şeklindeki sözlere karşılık, şunları yazmıştı:

"İyi de sayın Binali Yıldırım ben bugüne kadar hakaret duymadım, yeni alternatifler üretilmesi neden bu kadar endişe ile karşılanıyor. AK parti Mars’tan gelmedi nihayetinde Refahtan doğmadı mı? Halbuki sevinilmesi lazım doğum olgunlaşmanın tam karşılığıdır. Hayatın gerçekleri... Ahmet Davutoğlu"