Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüse yakalandığı şüphelerinin ardından yapılan test sonucunda, testi negatif çıkan Hatipoğlu’nun ciğerlerinde sorun olduğu bildirildi. Yapılan son test sonucunda ise Hatipoğlu'nun koronavirüse yakalandığı kesinleşti.

Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüse yakalandığı kesinleşti

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü, ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun Covid-19’a yakalandığı tahmin ediliyor. Hatipoğlu’nun akciğerlerinde sorun olduğu belirtilirken asistanıo, yapılan testin negatif çıktığını, yeniden test yapılacağını açıkladı. Yapılan yeni test sonucunun pozitif çıkmasıyla, Hatipoğlu'nun koronavirüse yakalandığı da kesinleşti.

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu ile ilgili sosyal medyada koronavirüs olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. İddialar ardından Nihat Hatipoğlu'nun sosyal medya hesabından ise bir paylaşım yapıldı.

Nihat Hatipoğlu'nun resmi Facebook hesabından yapılan paylaşımda “Dostlar rahatsızım. Tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akşam” ve “Ya şafi Hocamız tedavi görüyor. Duanızı rica ediyoruz.” açıklamasına yer yerildi. Covid-19'a yakalandığı iddia edilen Nihat Hatipoğlu'nun ciğerleriyle ilgili bir sorun yaşadığı öğrenildi.

Hatipoğlu'nun asistanı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Nihat Hoca'nın ciğerlerinde bir sorun vardı. Korona şüphesiyle test yapıldı. Yapılan testte Nihat Hoca'nın testi negatif çıktı. Kendisi şuanda evinde. Önümüzdeki günlerde bir test daha yapılacak. Kendisi sevenlerinin duasını bekliyor" dedi.

nihat-hatipoglu-nda-koronavirus-suphesi-asistani-aciklama-yapti-772966-1.

HATİPOĞLU TEST SONUCUNUN POZİTİF ÇIKTIĞINI AÇIKLADI

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımdabulunarak, yaptırdığı son test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. Hatipoğlu, paylaşımında, "Sevgili dostlar. Korona tanısı ile tedavi görüyorum. Evimde tedavi oluyorum.Sıkıntılı bir durum yok hamd olsun. Allah bana ve tedavi gören bütün hastalara şifa versin. Arayan, dua eden bütün dostlara teşekkür ederim. Allah hepinizi korusun" ifadelerini kullandı.