Nihayet galibiyet!

Hafta içi kupa mesaisinde Rizespor'u yenerek final yolunu yarılayan Galatasaray, lig beşinciliği yolundaki rakiplerinden Kasımpaşa'yı ağırladı. Mevzu Avrupa Kupaları olunca UEFA'nın verdiği cezayla lig sıralamasında etkisiz eleman durumuna düşen Galatasaray, sahaya Sneijder, Yasin, Donk, Denayer, Chedjou ve Hakan Balta'dan yoksun çıktı.

Kasımpaşa maçın başlarında cılız pozisyonlar bulsa da ilk golü 13. dakikada Selçuk'un kullandığı serbest atışta topu kafa vuruşuyla ağlara yollayan Bilal attı. Golden hemen sonra Galatasaray'ın Alman yıldızı Podolski'nin sol çaprazdan çektiği sert şut direkten döndü. Golün ardından tempoyu düşürerek skoru korumayı amaçlayan Galatasaray'a sıcak hava da yardımcı oluyordu. Ancak verilen su molasının ardından Kasımpaşa vites arttırdı. Scarione ile skoru eşitleyen konuk ekip golün ardından pozisyonlar üretmeyi de başardı. Bu pozisyonların en tehlikelisinde Del Valle'nin vuruşunda Muslera gole izin vermeyerek ilk yarının sonucunu ilan ediyordu.
İkinci yarıya Bilal Kısa'nın yerine Umut oyuna girerken Galatasaray yine Selçuk'un kullandığı serbest vuruşla öne geçti. Bu sefer golü atan Podolski'ydi. Bu gol oyunun temposunu da arttırdı. Bir kaç dakika içerisinde Kasımpaşa Veigneau, Galatasaray ise Umut ve Sabri ile gole yaklaştı. Skoru değiştiren ise sol çaprazda topla buluşup, sağına çekerek yaptığı şık vuruşla Selçuk oldu. Fark ikiye çıktıktan sonra Kasımpaşa'nın baskı kurma çabası pozisyonlar yaratsa da maçın skoru ilan eden golü kontra atağa iyi çıkan ev sahibi takım Podolski'nin ayağından kaydetti.

Son galibiyetini Trabzon karşısında alan Galatasaray 7 hafta sonra kazanarak lig beşincisi ile arasındaki 3 puan farkı korudu.