Nilperi Şahinkaya, oyuncu Burak Deniz’le yaşadıkları 'kavga' hakkında açıklama yaptı. Şahinkaya, konunun yargıya taşındığını ve süreci avukatlarıyla yürüteceklerini söyledi.

Nilperi Şahinkaya’dan 'Burak Deniz' açıklaması: Hukuki süreç başlayacak
Fotoğraf: DHA

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, sevgilisi Emre Yusufi ile katıldığı 29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni'nde, kendisine küfür ettiği ve kavga çıkardığı ve saldırdığı ileri sürülen oyuncu Burak Deniz ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Şahinkaya, olayla ilgili, "Hukuki süreç başlayacağı için avukatlarımızdan öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili hiçbir konuşma yapmayacağım" dedi.

DHA'nın aktardığı habere göre, Nilperi Şahinkaya'nın avukatı Nail Gönenli ise, Burak Deniz tarafından Şahinkaya ve arkadaşlarına yönelik sinkaflı küfürleri, hakaret eylemleri ve fiziksel saldırısı sebebiyle her türlü somut delillerle tüm yasal haklarını kullanarak sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.

'SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Nail Gönenli yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Müvekkil Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı ve diğer arkadaşının sözlü ve fiziksel saldırıya uğradığına ilişkin haberlerin basına yansıması ve Burak Deniz isimli oyuncunun menajeri tarafından haberlerin yalanlanması sebebiyle konuya ilişkin kamuoyunun bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti hasıl olmuştur. 15.09.2022 tarihinde Adana Altın Koza Film Festivali'nde jüri üyesi olarak yer alan Müvekkil Nilperi Şahinkaya'nın konakladığı otelde müvekkil, erkek arkadaşı ve diğer arkadaşları ile bir aradayken daha önce hiçbir ortamda tanışmadığı Burak Deniz'in birkaç kez masaya oldukça alkollü bir şekilde gelip müvekkil ve yanındaki erkek arkadaşına sinkaflı küfürler ettiği, ortam gerginleşince müvekkilin masayı terk etmek zorunda kalması akabinde arkasından küfürlerine devam etmesi suretiyle hakaretlere maruz kalmıştır.

Aynı zamanda ortamın gerginleşmesini engellemek isteyen müvekkilin yakın arkadaşı Deniz Akıncı'nın araya girmek istemesi sonucunda Burak Deniz'in kendisini darp etmek amacıyla yumruk sallaması şans eseri ilgili şahsın suratına gelmemiştir. Burak Deniz tarafından müvekkil ve arkadaşlarına yönelik sinkaflı küfürleri, hakaret eylemleri ve fiziksel saldırısı sebebiyle her türlü somut delillerle tüm yasal haklarımızı kullanarak sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."