No Land, (Ülkesiz) isimli grup 10'uncu yılını 21 Nisan'da Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi'nde kutlayacak.

No Land 10'uncu yılını Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi'nde kutluyor

Azeri, İranlı ve Türk müzisyenlerden oluşan, farklı kültür ve coğrafyalardan gelmelerine atfen de No Land adını seçen grup, 21 Nisan’da Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde dinleyenleriyle buluşarak 10. yılını kutlayacak! No Land’in sahnesinde Ercüment Vural, Ceren Kaan, Peyk, Tuğçe Şenoğul, Can Güngör, Öner Karacuha ve Emre Akbay en sevilen şarkılarını seslendirecek.

No Land müzik topluluğu 2012 yılında oluştu. 2016 yılı itibarıyla ilk albümleri olan “Aramızda”yı çıkardı. “Aramızda” albümü, 2013 yılından bu yana yapılan çalışmaların bir kısmını içeriyor. Bu çalışmalar genellikle grubun oluşum sürecinde ortaya çıkan şarkılardan oluşuyor. Albümdeki Türkçe ve Azerice şarkıların birçoğu Vugar Hasani tarafından yazıldı. Bu albümde yapılan tek cover çalışması değerli Azerbaycanlı sanatçı Azer Cırttan Memmedov bestesi olan Niyə Belə Uzundur bu Yollar, No Land tarafından yorumlandı.

İkinci albüm olan “Pusulası Kaybolmuş”, 6 Şubat 2019'da dijital platformlarda yayımlandı. Albümde Türkçe, Azerice, Farsça ve Rusça toplam sekiz şarkı bulunuyor. İlk albümde olduğu gibi şarkı sözlerini Kamil Hajiyev ve Vugar Hasani yazdı.