Rapçi Norm Ender'in şarkısı Mekanın Sahibi'nin klibi YouTube'da yayından kaldırıldı. YouTube'da şarkıyı aratan kullanıcılar "Telif hakkı hak talebi nedeniyle artık kullanılamıyor" yazısı ile karşılaştı.

Norm Ender'in Mekanın Sahibi şarkısı YouTube'dan kaldırıldı

YouTube üzerinden arama yapan kullanıcılar Norm Ender’in şarkısı Mekanın Sahibi şarkısının klibine erişemiyor. Şarkının YouTube'dan kaldırılmasıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken şarkıyı YouTube'da aratan kullanıcılar "Bu video, Dum Money Entertaintment tarafından gelen bir telif hakkı hak talebi nedeniyle artık kullanılamıyor" yazısı ile karşılaştı.

Mekanın Sahibi', Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway'e ait Work My Move isimli parçayla oldukça benzetilmiş ve bu şarkıdan çalıntı olduğu iddia edilmişti.

norm-ender-in-mekanin-sahibi-sarkisi-youtube-dan-kaldirildi-661598-1.

Mekanın Sahibi'ni YouTube'da arayanlar bu uyarı ile karşılaşıyor

NORM ENDER'DEN İLK TEPKİ



Bu iddianın ardından parça, Spotify'dan kaldırılmış ve sonrasında tekrardan geri yüklenmişti. Olayla ilgili henüz bir açıklama yapılmasa da şarkının kaldırılması sosyal medyada yine çok konuşuldu.

Norm Ender, YouTube üzerinden şarkısının kaldırılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Diss atıyorum telif atıyorlar, telif atsam diss atabilirler mi acaba?" ifadelerini kullandı.

norm-ender-in-mekanin-sahibi-sarkisi-youtube-dan-kaldirildi-661599-1.