PSG ile Marsilya arasında oynanan karşılaşmaya uzatma dakikalarında uzatma dakikalarında yaşanan kavga damga vurdu. Yaşanan gerginlik sonucu iki takımdan toplam 5 oyuncu kırmızı kart gördü. Karşılaşma sonrası Neymar, "O ırkçı pisliğin suratına vurmadığım için pişmanım" dedi.

"O ırkçı pisliğin suratına vurmadığım için pişmanım"

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Paris Saint-Germain (PSG), yeni sezonun ikinci maçında sahasında Olympique Marsilya'ya 1-0 mağlup oldu.

Parc des Princes Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 31. dakikada Florian Thauvin'in golüyle kazanan konuk ekip, ligdeki ikinci galibiyetini aldı.

Olympique Marsilya, ligde 2011'den beri yenemediği PSG karşısında 9 yıl sonra galip gelmeyi başardı.

5 FUTBOLCU KIRMIZI KART GÖRDÜ

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında iki takım oyuncuları arasında yaşanan gerginlik sonucu PSG'den Neymar, Leandro Paredes ve Layvin Kurzawa, Olympique Marsilya'dan ise Jordan Amavi ve Dario Benedetto kırmızı kart gördü.

Karşılaşmanın ardından sosyal medyadan yaşananlarla ilgili tepkisini dile getiren Neymar, "O ırkçı pisliğin suratına vurmadığım için pişmanım. VAR'a bakıp benim hareketimi yakalamak çok kolay. Peki o ırkçı herifin bana "maymun" demesi... Oyundan atılan ben oldum. Ya onlar?" ifadelerini kullandı.

Takım arkadaşlarıyla beraber fotoğrafını paylaşan Alvaro Gonzalez ise Neymar'a cevap vererek, "Futbolda ırkçılığın yeri yok. Benim ve takım arkadaşlarımın temiz bir kariyeri var. Bazen kaybetmeyi de öğrenmek gerekiyor. Harika bir galibiyet aldık. Marsilya ailesine teşekkür ediyorum" dedi.